Οι πρώτες δηλώσεις του Π. Κωστόπουλου για το “Πρωινό Mou” και όλο το παρασκήνιο για το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ…

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες με την είδηση που “έσκασε” και ήθελε τον Πέτρο Κωστόπουλο να αναλαμβάνει το νέο “Πρωινό Mega” για να ακολουθήσει στην συνέχεια και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του.

Ετσι, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα”, μέσα από την οποία εννοείται πως μίλησε για πολλά και κυρίως για την νέα του συνεργασία με το Mega και για το “Πρωινό Mou”. Τι δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων;

“Όπως ξέρετε βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Γι’ αυτό βάζω ένα καινούργιο στοίχημα. Πέρα, όμως από αυτό, θα ήθελα το “Πρωινό μου” να αποκτήσει από τη μια πλευρά μια πιο χαρούμενη διάσταση και από την άλλη μια πιο έλλογη διαχείριση της καθημερινότητας, προσαρμοσμένη στην εποχή που ζούμε. Δεν μπορείς να κάνεις το κουνέλι όταν γύρω σου έχει πέσει ο κόσμος.”

Και ενώ η πρώτη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου είναι πια γεγονός και ήδη έχει τραβήξει επάνω της το ενδιαφέρον των ανθρώπων του χώρου, το… σαφάρι της αναζήτησης της συμπαρουσιάστριας του “Πρωινού Mou” συνεχίζεται, με τα πράγματα να φαίνεται πως παίρνουν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Και αυτό γιατί; Γιατί οι Megaλικοί κατευθύνονται σε μία πιο ανατρεπτική επιλογή και όχι σε μία επιλογή του τύπου… μία από τα ίδια. Αποτέλεσμα; Από τις πολλές και διάφορες εγχώριες tv-persones που έχουν δει όλες αυτές τις ημέρες, το πρόσωπο εκείνο που συγκεντρώνει λέει τις περισσότερες πιθανότητες για να καθίσει στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, είναι η Αθηναίς Νέγκα !


Read More

And More