Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της Κ. Kardashian!

H ημέρα του γάμου είναι μία από τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή -κάποιων- γυναικών και επιθυμούν όλα να κυλάνε ρολόι. Ταυτόχρονα οι ίδιες θέλουν να είναι εκείνες που κλέβουν την παράσταση τη συγκεκριμένη ημέρα, θέλουν να είναι οι ομορφότερες σε όλον τον κόσμο τη συγκεκριμένη στιγμή και να ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες γυναίκες στο χώρο, με την εμφάνισή τους. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Kim Kardashian.

Μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε, πως η Kim, παρόλο που έλαμπε περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα στον γάμο της, δεν ξεχώριζε κι η ιδιαίτερα από… τις αδερφές της! Ήταν δική της ιδέα μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Kourtney και η Khloe, να ντυθούν ακριβώς όπως και η ίδια φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Vera Wang.

Έτσι, μπορούμε να τις απολαύσουμε σε μία από τις επίσημες φωτογραφίες της ημέρας του γάμου, που δημοσιεύτηκαν από το περιοδικό ”Hello” του εξωτερικού. Στην επόμενη φωτογραφία που αποτελεί και το εξώφυλλο του τεύχους, το ευτυχές ζευγάρι λάμπει, ενώ χάρη στη δημιουργία της Wang, αναδεικνύονται τα χαρίσματα της Kim… Νωρίτερα ο Kris είχε πει πως η Kim είναι συγκλονιστικά όμορφη!

Εδώ το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος.

Read More

And More