Οι πρώτες βουτιές των Kardashian στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Τις πρώτες βόλτες και τις βουτιές τους στα γαλανά νερά της Μυκόνου έκαναν οι αδελφές Kardashian που έφθασαν στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης. Οι διάσημες τηλεπερσόνες φαίνεται πως απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι πολύ ενθουσιασμένες με τις ελληνικές παραλίες.

Την Παρασκευή, μάλιστα, φαίνεται πως έκαναν τα πρώτα γυρίσματα για το reality show “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται απο το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες διεθνώς.

Φορώντας τα μαγιό τους, η Kourtney και η Khloe επιβιβάστηκαν στο καραβάκι και πήγαν για μια βουτιά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, ενώ η έγκυος Kim έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και ξεκουράστηκε. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τις βόλτες της φορώντας το μαγιό και το παρεό της, και αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της.

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, η μητέρα τους ανέβασε στο Instagram και μια φωτογραφία από την πισίνα της βίλας στην οποία μένουν αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είμαι στον παράδεισο”!

(πηγή φωτογραφίών: Daily Mail)

Read More

And More