Οι REC γύρισαν το νέο τους video clip σε κρουαζιερόπλοιο! Backstage φωτογραφίες

Οι REC αποφάσισαν να υποδεχτούν το καλοκαιρινό με έναν ξεχωριστό τρόπο. Οργάνωσαν ένα ταξίδι με αφορμή τα γυρίσματα του νέου τους video clip για το τραγούδι “Μια καρδιά στην άμμο”. Πρόκειται για το νέο σούπερ καλοκαιρινό hit του συγκροτήματος σε μουσική του Άρη Λουμάκη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο κρουαζιέρας της Celestyal από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα και το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες! Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Μιχελόπουλος και το εκπληκτικό αποτέλεσμα, που θα μας ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και προορισμούς, θα το δούμε σε λίγες μέρες που θα κυκλοφορήσει επίσημα το video clip.

Τα μέλη των REC ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τόσο πάνω στο πλοίο σε διάφορους χώρους αλλά και σε κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως Σαντορίνη, Κουσάντασι, Ηράκλειο, Μύκονο και αλλού.

Οι REC μας έχουν συνηθίσει σε καλοκαιρινά hit και σίγουρα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε το οπτικοποιημένο “Μια καρδιά στην άμμο”. Μέχρι τότε, ας πάρουμε μία γεύση από τα γυρίσματα!

Ετικέτες

Read More

And More