Οι σειρές του Star κλέβουν την παράσταση!

Η 41η απονομή βραβείων «People’s choice», έγινε πριν μερικές ημέρες, στις 7 Ιανουαρίου, στην τεράστια αίθουσα του «Νokia Arena» στο Λος Άντζελες. Την φαντασμαγορική εκδήλωση παρουσίασαν από κοινού οι Μία, Φάρις και Άλισον Τζέινι, οι πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς του Star, “Mom”.

Οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών με την παρουσία και το χιούμορ τους. Την τελετή παρακολούθησαν τα μεγαλύτερα αστέρια της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και της μουσικής. Η Iggy Azalea, οι Lady Antebellum και οι Fallout Boy διασκέδασαν το κοινό με τις εκρηκτικές τους μουσικές εμφανίσεις, ενώ ξεχώρισε η βράβευση του Ben Affleck για το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Πολλοί διάσημοι άνθρωποι του θεάματος έδωσαν φυσικά το «παρών». Ανάμεσά τους η Αντζελίνα Τζολί, ο Λίαμ Νίσον, ο Άνταμ Σάντλερ, η Τζένιφερ Λόρενς, η Έλεν Ντε Τζενέρις. Και φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες των ταινιών και των σειρών που ήταν υποψήφιες για κάποιο βραβείο.

Η ετήσια αυτή απονομή ξεκίνησε το 1975 και έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί βασίζεται αποκλειστικά στη γνώμη του κοινού. Σκοπός του βραβείου είναι «η αναγνώριση ανθρώπων και έργων της ποπ κουλτούρας». Το κοινό ψηφίζει και διαμέσου διαδικτύου, όπως καθιερώθηκε, από το 2004.
Για μία ακόμα χρονιά, οι βραβεύσεις είχαν έντονο …άρωμα “Star”, όπως συμβαίνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Συνολικά 8 σειρές του Star ήταν υποψήφιες για κάποιο βραβείο σε διάφορες κατηγορίες, ενώ 3 από αυτές τιμήθηκαν με την ψήφο του κοινού και κέρδισαν 5 συνολικά βραβεία.
ΒΡΑΒΕΙΑ:
Το “The Big Bang Theory” κατέκτησε δύο βραβεία καθώς βραβεύτηκε ως «Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά» και ως «Αγαπημένη τηλεοπτική κωμική σειρά»
Η σειρά “Pretty Little Liars” που προβλήθηκε επίσης από το Star κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Δραματικής Σειράς στην Καλωδιακή Τηλεόραση».
Η Kaley Cuoco – Sweeting, πρωταγωνίστρια του “The Big Bang Theory”, κατέκτησε το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά».
Οι Nina Dobrev & Ian Somerhalder, πρωταγωνιστές του “The Vampire Diaries”, ως «Αγαπημένο Τηλεοπτικό Δίδυμο».


Αρκετές ακόμα σειρές, των οποίων τα δικαιώματα προβολής έχει το Star βρέθηκαν ανάμεσα στις υποψήφιες για βράβευση στα “People’s Choice Awards” του 2015:
“Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ”
NCIS
“Αγαπημένη Κωμική Σειρά ”
2 Broke Girls
Mom
“Αγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας”
The Vampire Diaries
Supernatural
“Αγαπημένη εγκληματολογική σειρά”
NCIS
Mentalist
“Αγαπημένος ηθοποιός σε κωμική σειρά”
Jim Parsons – The Big Bang Theory
“Αγαπημένη ηθοποιός σε κωμική σειρά”
Melissa McCarthy – Mike & Molly

Read More

And More