Οι σέξυ εμφανίσεις των celebrities με μπικίνι!

Ο υδράργυρος έχει φθάσει στα ύψη και οι διάσημες του Χόλιγουντ και όχι μόνο βρέθηκαν στις πιο γνωστές παραλίες για μια βουτιά. Ο λόγος για τις πιο σέξυ εμφανίσεις των celebrities με μαγιώ, που όταν βρεθούν στη θάλασσα τραβούν πάνω τους όλα τα αντρικά βλέμματα.

Rihanna

Το σέξυ κορίτσι από τα Barbados προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση. Η 23χρονη τραγουδίστρια, που μας έχει συνηθίσει με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, είναι εδώ και λίγες μέρες στη γενέτειρά της και βρέθηκε στην παραλία με τους φίλους της. H Rihanna φορούσε ένα λευκό μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.
Gisele

To γνωστό μοντέλο Gisele δεν θα μπορούσε να περάσει απαραιτήρητο με αυτήν την topless εμφάνισή της. Η Gisele Bundchen πόζαρε στο φακό του στυλίστα Matheus Mazzafera, φορώντας μονο το κάτω μέρος του μπικίνι της, δείχνοντας, πως στα 31 της χρόνια είναι πιο σέξυ και cool από ποτέ.
Eva Longoria

Η πρωταγωνίστρια του “Real Housewives” θεωρείται μια από τις πιο σέξυ ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αλλά ο έρωτας φαίνεται ότι της έχει κάνει να λάμπει. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στις διακοπές που έκανε με το σκάφος, με τον αγαπημένο της Eduardo Cruz, όπου φορούσε ένα σέξυ λευκό μπικίνι.
Jennifer Lopez

Μπορεί να χώρισε πριν από λίγο καιρό, αλλά από ότι φαίνεται η Jennifer δεν τα έβαψε και μαύρα. Η ίδια έφυγε για λίγες μέρες με τους φίλους της και χαλάρωσε κάνοντας τις βουτιές της.
Megan Fox

Στη Χαβάι βρέθηκε τον Ιούνιο η Megan Fox με τον 37χρονο σύζυγό της, Brian Austin Green. H 25χρονη ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας στην περιοχή Kona. Ανανεωμένη όσο ποτέ, η πρωταγωνιστρία από την ταινία ”Transformers” φορούσε ένα σέξι μπικίνι σε έντονα χρώματα, που αποκάλυψε σχεδόν όλα τα ταουάζ που κοσμούν το σώμα της.
Penelope Cruz

Μπορεί πριν μερικούς μήνες να έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, ωστόσο, η Penelope Cruz φαίνεται πως δεν έχασε τη λάμψη του παρελθόντας και εμφανίστηκε πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Η ίδια που έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με τον γιο της και τον σύζυγό της Javier Bardem.
Courtney Cox


Θραύση στην παραλία έκανε και μια ακόμη χωρισμένη σταρ του Χόλιγουντ. Το φιλαράκι
Courtney Cox φόρεσε ένα μαύρο σέξι μπικίνι και έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα, κάνοντας το αντρικό κοινό να την κοιτά με θαυμασμό.
Adriana Lima


Το supermodel Adriana Lima βρέθηκε στην παραλία με τον σύζυγό της Marko Jaric και την κορούλα τους Valentina. Η Adriana φορούσε ένα leopard print μπικίνι που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της.
Cameron Diaz

Οι κοιλιακοί της Cameron Diaz είναι αυτοί που τραβηξαν την προσοχή του αντρικού πληθυσμού και έκαναν τις γυναίκες να ζηλέψουνν. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε ένα κίντρινο μπικίνι και βγήκε στην παραλία για να μαγέψει τα πλήθη.
Kelly Rowland

Ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευδιάθετη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια Kelly Rowland σε παραλία στο Μαϊάμι. Η Kelly φορούσε ένα λαχανί μαγιώ και απολάμβανει τη θάλασσα με τις φίλες της.
Εσένα ποια σου αρέσει;

Read More

And More