Οι star του hollywood πάνε γήπεδο! C. Theron, J. Nicholson και A. Sandler σε αγώνα μπάσκετ

Oι stars του hollywood να μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομάδα μπάσκετ και για αυτό βρέθηκαν για άλλη μια φορά στις πρώτες θέσεις του γηπέδου για να υποστηρίξουν τους LA Lakers. Από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην ξεκαρδιστική κωμωδία Ασκήσεις Ηρεμίας oi Jack Nicholson και Adam Sandler, αλλά και η πανέμορφη Charlize Theron θέλησαν να υποστηρίξουν – μάταια όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα – την αγαπημένη τους ομάδα μπάσκετ.

/

Adam Sandler και Jack Nicholson λοιπόν βρέθηκαν στις διπλανές θέσεις στον αγώνα μπάσκετ. Ο Adama Sandler είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, ειδικευμένος στις αμερικάνικες κωμωδίες και με blockbuster που βρίσκονται συχνά-πυκνά στις πρώτες θέσεις των ταινιών που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια κάθε χρόνο (ακόμη κι αν είναι συνήθως και οι ταινίες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα Χρυσά Βατόμουρα).

/

Για τον Jack Nicholson φυσικά τα λόγια περιττεύουν και οι υποκριτικές του ικανότητες έχουν δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στο πέρασμα των χρόνων.

/

Η Charlize Theron πάλι κάθησε στις πρώτες θέσεις μαζί με τη μαμά της στον αγώνα της Παρασκευής και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες που όπως δείχνουν οι αγώνες μέχρι τώρα δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά!

/

Read More

And More