Οι “Συμμαθητές” πάνε… Νατάσα και τα σπάνε!

Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» αποφασίζουν να βγουν έξω και επιλέγουν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η βραδινή έξοδος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους ήρωες της σειράς, ενώ οι κωμικές καταστάσεις δεν λείπουν. Ολα ξεκινούν από τον ξάδελφο του Αντρέα, τον Ηρακλή.
Υστερα από πολλές προσπάθειες καταφέρνει να πείσει τον Αντρέα να πάνε στα μπουζούκια για να γιορτάσουν το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση με το οικόπεδο. Την ίδια ώρα, η Αλίκη πιέζει αφόρητα τη Μαριλένα για το πάρτι. Η Μαριλένα και ο Γιώργος για να την «τιμωρήσουν» αποφασίζουν να κάνουν το welcome πάρτι προς τιμήν της στο νυχτερινό κέντρο.

Πολλοί ήρωες λοιπόν καταλήγουν εκεί, με τον Γιώργο και την Αλίκη να φτάνουν πρώτοι γιατί οι υπόλοιποι καθυστερούν. Ο Γιώργος απογοητεύεται αφού δεν αντέχει να συνυπάρχει με τη θεία της Μαριλένας. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από την πλευρά της Κρίστη, η οποία, αν και δεν έχει ξαναβρεθεί στα μπουζούκια γιατί το απέφευγε καθώς ακούει διαφορετικό είδος μουσικής, αποφασίζει να μη «σπάσει» την παρέα και τους ακολουθεί στη βραδινή έξοδο.

Εκεί θα βρεθούν και ο Αλέξανδρος με την Γκέλυ, οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν μια έντονη σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα και κάποια στιγμή καταλήγουν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας στην προσπάθειά τους να κρυφτούν από τη μητέρα του Αλέξανδρου, την Αλίκη, όταν τη βλέπουν να κατευθύνεται στο ίδιο σημείο.

Αλλωστε η Αλίκη είχε θέσει όρο στον γιο της να μην πλησιάσει τη νεαρή κοπέλα γιατί δεν την εγκρίνει. Η θεία της Μαριλένας, από την πλευρά της, για να ξεπεράσει την απογοήτευσή της για το πάρτι -η ίδια επιθυμούσε μια σοβαρή δεξίωση με «υψηλούς» καλεσμένους- ξεκινάει να πίνει. Η Μαριλένα προσπαθεί να τη σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά η Αλίκη συνεχίζει το ποτό και περιφέρεται στο μαγαζί σε χειρότερη κατάσταση από τον Ηρακλή ο οποίος είναι χαρούμενος γιατί ο ξάδελφός του τον ακολούθησε σε βραδινή έξοδο.

Την ίδια στιγμή, η Σεσίλια είναι έξαλλη γιατί δεν συναντήθηκε με την παρέα αφού κανείς δεν την κάλεσε. Οι προετοιμασίες του γάμου της με τον Γιώργο προχωρούν και η ίδια θεωρεί απαράδεκτο ο μελλοντικός της σύζυγος να διασκεδάζει μόνος του σε νυχτερινό κέντρο.
Τέλος έτσι για να σας πούμε και μια λεπτομέρεια παραπάνω, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ εκτός από τη Νατάσα Θεοδωρίδου γκεστ εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» κάνει και ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης!!!

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More