Οι συμβουλές της Paris για έναν ανώδυνο χωρισμό!

Η ζάμπλουτη ξανθιά, εμφανίστηκε χθες στο Chagouri Couture fashion show άνετη και χαμογελαστή, σαν να μην την έχει ενοχλήσει καθόλου ο χωρισμός της με τον Doug Reinhardt.

To PopEater έκανε κάποιες ερωτήσεις στην Paris για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τόσο εύκολα τον χωρισμό της. Εκείνη ενσάρκωσε το ρόλο της ψυχολόγου και συμβούλευσε τους θαυμαστές της, πώς θα καταφέρουν να αφήσουν το τέλος μίας σχέσης πίσω τους και να συνεχίσουν την ζωή τους με κέφι.

”Πρέπει να έχεις κοντά σου την οικογένειά σου και τους φίλους σου” δήλωσε η φανερά ανανεωμένη Paris και φαίνεται να το εφαρμόζει μιας και εμφανίστηκε στη μέση του show με τους γονείς της, την αδερφή της και τον καλό της φίλο Gilbert Changouri.

Δεν πρέπει το μυαλό σου να μένει κολλημένο στον πρώην σου. Να σκέφτεσαι ότι είσαι καλά και να διασκεδάζεις συνέχεια”, είπε η πλούσια κληρονόμος. Έτσι εξηγείται γιατί ο τίτλος party animal της ταιριάζει γάντι.

Η Paris συνέχισε να δίνει συμβουλές λέγοντας: ”Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά”, όπως έχει κάνει κι η ίδια μιας και ετοιμάζει το καινούριο της δισκογραφικό album αλλά και ένα νέο reality show. H όμορφη ξανθιά ολοκλήρωσε τον ”λόγο” της περί χωρισμού λέγοντας για τον πρώην της: ”Χαίρομαι που όλο αυτό τελείωσε. Συνεχίζω την ζωή μου και εύχομαι στον Doug ό,τι καλύτερο.

Read More

And More