Οι τελευταίες στιγμές της Παρασκευής Ζούλια.

Οι τελευταίες στιγμές της Παρασκευής Ζούλια. | tlife.gr

Η πάντα χαμογελαστή Παρασκευή καταγόταν από την Μήλο και ζούσε μόνιμα στην Αθήνα στο Μαρούσι. Είχε τελειώσει το τμήμα Διεθνών κι Ευρωπαϊκών σπουδών της Παντείου και έκανε το μεταπτυχιακό της στο Univercity of Greenwich της Βρετανίας. Μία μορφωμένη κοπέλα με πλούσιο βιογραφικό, που ενώ θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο Λονδίνο, εκείνη προτίμησε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Η περίπτωση της Παρασκευής ήταν και η πιο τραγική καθώς έχασε την ζωή της με το που βγήκε στο οξυγόνο. Σύμφωνα με φωτογραφίες της Espresso η 35χρονη κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι έμεινε για λίγο όρθια και μετά έχασε τις αισθήσεις της. Για πάντα. Τα πνευμόνια της δεν άντεξαν το δηλητήριο που εισέπνευσε.

Εδώ ακόμη είναι όρθια και προσπαθεί να πάρει οξυγόνο.

Εδώ η Παρασκευή αρχίζει και λυγίζει.

Εδώ ο συνάδελφός της φωνάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια.

Δυστυχώς δεν τα καταφέρνει και έρχεται το τέλος.

Συγγενείς και φίλοι περιγράφουν την Παρασκευή σαν μία χαμογελαστή κοπέλα, με εκφραστικά μάτια και πολλά όνειρα. Όνειρα που θα μείνουν ανεκπλήρωτα. »Την βλέπαμε τα καλοκαίρια που ερχόταν εδώ στην Μήλο για να δει τους δικούς της και να ξεκουραστεί. Η Παρασκευούλα μας ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Με τη μόρφωσή της κατάφερε να γίνει μία καλή επαγγελματίας. Κρίμα να χάσει με αυτό τον τρόπο τη ζωή της» , δήλωσε στην Espresso ο θείος της, Γιώργος Ζούλιας.

Μπορεί να μην κατάφερε να ξεφύγει από την κόλαση αλλά τώρα είναι στον παράδεισο. Καλό ταξίδι Παρασκευή!

READ more