Οι θρυλικοί “Απαράδεκτοι” και πάλι μαζί στο ίδιο πλατό!

Παρέα έγραψαν τηλεοπτική ιστορία… Παρέα κατάφεραν να μας χαρίσουν ίσως την πιο θρυλική, κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης… Παρέα κατάφεραν να σκορπίσουν απλόχερα το γέλιο… Τώρα; Τώρα 22 χρόνια μετά οι απολαυστικοί, οι λατρεμένοι “Απαράδεκτοι” βρίσκονται και πάλι μπροστά από την ίδια τηλεοπτική κάμερα, έτσι σα να μην πέρασε μια μέρα!

Πιο συγκεκριμένα ο “Απαράδεκτος” Σπύρος Παπαδόπουλος συναντά την… “Δημητρούλα του” – όπως αν θυμάσαι συνήθιζε να την αποκαλεί … – δηλαδή την θεά (απ ΄όλες τις απόψεις) Δήμητρα Παπαδοπούλου! Οχι,όχι μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Οι δυο τους δεν συναντιούνται για να μας πουν “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Οι δυο τους συναντιούνται και έχουν άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση.

Με άλλα λόγια; Το ραντεβού τους μπορεί να κλείστηκε όντως για τα… μάτια του Alpha, μόνο που ο οικοδεσπότης που τους υποδέχτηκε είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος έρχεται απόψε στους δέκτες μας με ένα σπέσιαλ “Ακου τι είπαν βραδιάτικα” το οποίο πραγματικά δεν πρέπει να χάσεις.

Αυτή ,λοιπόν, κι αν είναι αναμέτρηση! Παπαδοπούλου vs Παπαδόπουλου. Δύο συνονόματοι αλλά και παλιοί γνώριμοι βρίσκονται αντιμέτωποι στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα!» με τις πεντάδες τους απόψε στις 9.00. Αγωνία, ασυγκράτητος ενθουσιασμός, απανωτές ατάκες και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης αναστατώνουν την prime time, σε μία αναμέτρηση κορυφής!
Από τη μία, o θίασος «Μου λες αλήθεια;» με αρχηγό τον Σπύρο Παπαδόπουλο και μαζί του οι Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Στέλιος Πέτσος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, και απέναντι οι «Άγαμοι θύται», με αρχηγό την Δήμητρα Παπαδοπούλου και μαζί της οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Γιώργος Χατζής.
Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;
Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του Alpha.

Read More

And More