Οι τηλεοπτικές γυμνάστριες που αγαπήσαμε! Τι κάνουν σήμερα;

Διάσημες γυμνάστριες που κάποτε έκαναν καριέρα στην τηλεόραση πλέον έχουν φτιάξει τις οικογένειες τους και κάνουν άλλα πράγματα… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να γυμνάζονται! Μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά τους αλλά προσπαθούν όταν έχουν χρόνο να κάνουν γυμναστική ώστε να διατηρήσουν το καλογυμνασμένο σώμα που έχουν. Άλλωστε μέσα από αυτό τις γνωρίσαμε και τις αγαπήσαμε… Ας δούμε κάποια από τα μυστικά τους:
Ελένη Πετρουλάκη
Είναι σύζυγος του Ίλια Ίβιτς, μητέρα τεσσάρων παιδιών και έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της “εθνικής μας γυμνάστριας”! Έγινε γνωστή από τότε που η Ρούλα Κορομηλά την έκανε μέλος του “Πρωινού Καφέ”. Από τότε την ζωή της παρακολουθούν οι μεσημεριανές εκπομπές και οι κοσμικές στήλες, ενώ η ίδια επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ.
Η Ελένη πιστεύει πως πάνω απ’ όλα μια γυναίκα δεν πρέπει να αποφεύγει να έχει διάθεση για άσκηση! Είναι μία γυναίκα που συνδυάζει δουλειά και οικογένεια και καταλαβαίνει απόλυτα όλες αυτές τις γυναίκες και γι’ αυτό είναι σε θέση να τους πει ότι η γυμναστική θα τις βοηθήσει να αντεπεξέρχονται καλύτερα στις υποχρεώσεις τους. Αυτό πάντως είναι το δικό της μυστικό!

Γωγώ Μαστροκώστα

Όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός αλλά τελικά την κέρδισε η γυμναστική! Ξεκίνησε ως γυμνάστρια στον “Πρωινό Καφέ” με την Ρούλα Κορομηλά. Αργότερα μετακόμισε στο πλατό του Mega στην εκπομπή “Μεταξύ μας” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Κατάφερε να γίνει μεγάλη σταρ ύστερα από τα εξώφυλλα που έρχονταν το ένα μετά το άλλο, μέσα από τις εκπομπές που συμμετείχε αλλά και από τα ερωτικά της ειδύλλια με γνωστούς ηθοποιούς. Μετά την γέννηση της κόρης της δεν είχε τόσο χρόνο για γυμναστική λόγω πολλών υποχρεώσεων αλλά παρόλα αυτά προσέχει πολύ την διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται όσο πιο συχνά μπορεί!

Γιάννα Νταρίλη
Άρχισε την καριέρα της στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέσα σε λίγους μήνες έγινε μία από τις πιο περιζήτητες τηλεγυμνάστριες! Έκανε καριέρα ως μοντέλο, πέρασε από πολλές εκπομπές και δοκίμασε την τύχη της και ως ηθοποιός καθώς η προσωπική της ζωή έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο. Το 2005 επέστρεψε στην Αμερική απ’ όπου και κατάγεται αλλά έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Σοφία Παθέκα
Για την Σοφία όλα ήταν θέμα τύχης! Είδε μια μέρα μια αγγελία που ζητούσαν γυμνάστρια για τον ¨Πρωινό Καφέ”, πήγε, την είδαν και αυτό ήταν… την επέλεξαν! Στη συνέχεια συμμετείχε στην εκπομπή του Γιώργου Πολυχρονίου “Πολύ καλημέρα σας” και τέλος έκανε την εκπομπή “The Gym” με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το μυστικό της Σοφίας είναι να μην τρώει τίποτα μετά τις 8 το βράδυ, να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες νερού, να ασκείται καθημερινά και να προτιμά τροφές που έχουν περισσότερες πρωτεΐνες παρά υδατάνθρακες, όπως ψάρι, λαχανικά και λευκό κρέας.

Φωτεινή Γεωργαντά
Έκανε την εμφάνισή της πρώτη φορά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Μαρίνας Τσιντικίδου στην πρωινή εκπομπή του Mega “Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό”. ‘Έπειτα από 3 χρόνια μετακομίζει στον “Πρωινό Καφέ” και μετά παρουσιάζει το “Φωτεινό πρωινό” και το “Άλλη μια μέρα… Φωτεινή”. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Ηλία Γουδή και έχει δύο παιδιά μαζί του και παρόλο που δεν γυμνάζεται σε κάποιο πλατό παραμένει fit! Η Φωτεινή έχει ως απαράβατο νόμο τα 5 μικρά γεύματα, ενώ προσπαθεί να κάνει σωστούς συνδυασμούς τροφών. Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και γι’αυτό δεν το παραλείπει ποτέ!

Έλλη Αγγελιδάκη
Η όμορφη Έλλη ξεκίνησε ύστερα από κάστινγκ στο πρωινό του Mega “Μεταξύ μας” μαζί με την Γωγώ Μαστροκώστα όπου έμεινε 2 χρόνια σε αυτό το κανάλι. Στη συνέχεια παρουσίασε δική της εκπομπή στο Σκάϊ που λεγόταν “Ελλη-φθη over” και μετά πήγε στο Κανάλι 5 όπου παρουσίασε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της, έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και ασχολείται με τις επιχειρήσεις του συζύγου της! Η ίδια πιστεύει πως για να καταφέρει μια γυναίκα να έχει καλογυμνασμένο κορμί εκτός από την γυμναστική και απαραίτητη είναι και η διατροφή. Όσον αφορά την ίδια φροντίζει να τρώει 3 φορές την ημέρα και να πίνει πολύ νερό”.

Read More

And More