Οι τραγικές στιγμές λίγο μετά την βουτιά - θανάτου του 19χρονου από το τρόλεϊ στο Περιστέρι

Οι τραγικές στιγμές λίγο μετά την βουτιά – θανάτου του 19χρονου από το τρόλεϊ στο Περιστέρι | tlife.gr

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο. Ένας 19χρονος σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε να μην έχει εισιτήριο.

Ο νεαρός μπήκε στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκαν στο τρόλεϊ ελεγκτές και του ζήτησαν εισιτήριο. Ο 19χρονος όμως δεν είχε και έτσι ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.
Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε τσακωμός μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!
Όλα αυτά, διαδραματίζονταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενω το τρόλει ήταν εν κινήσει και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Λίγα λεπτά μετά το τραγικό περιστατικό κάποιοι επιβάτες αναστατωμένοι τα βάζουν με τους ελεγκτές. Τους ζητούν τον λόγο γιατί ήταν τόσο πιεστικοί με το νεαρό.
Δες το βίντεο στο Newsit

Το θέμα ειδικά από σήμερα το πρωί έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα ένα σχόλιο της συγγραφέως Λένας Διβάνη, προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών στο twitter.

READ more