Οι τυχερές που κέρδισαν δύο μοναδικά κολιέ από την Personart και την Άντζι Ανδριτσοπούλου

Αναπόσπαστο μέρος του στυλ σου τις γιορτές είναι φυσικά τα κοσμήματα. Όταν τα κοσμήματα είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα, όπως αυτά της Personart, τότε απογειώνουν την κάθε σου εμφάνιση. Το TLIFE σε συνεργασία με την Personart και την Άντζι Ανδριτσοπούλου έδωσε την ευκαιρία σε δύο τυχερές να κερδίσουν δύο μοναδικά κολλιέ της νέας χειμερινής κολεξιόν. Οι τυχερές είναι οι:

Σπυριδούλα Σίμου

Παυλίνα Χουντά.

Οι νικήτριες θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (διεύθυνση και τηλέφωνο) στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβουν το δώρο τους.

Μεταξωτά, σατέν, βαμβακερά υφάσματα και φυσικά πέτρες εισαγωγής με την μοναδική τους λάμψη είναι τα υλικά που χρησιμοποιησε η Personart για τη δημιουργία της μοναδικής αυτής κολλεξιόν που είναι εμπνευσμένη από την Belle Epoque και την Art Nouveau.

Στο ωραίο κλίμα της μπελ επόκ του Παρισιού το κίνημα της αρ νουβό είναι ένα στυλ αντιβιομηχανικό,γιατί κηρύσσει την επιστροφή στις αξίες της χειροτεχνίας,ότι είναι βιομηχανοποιημένο δεν έχει την αξία που έχει το χειροποίητο.

Το ύφος της Αρ Νουβό δανείστηκε αρκετά στοιχεία από την τέχνη της Βικτωριανής εποχής, προσθέτοντας παράλληλα σύγχρονες ιδέες στα περισσότερο αφηρημένα στοιχεία του μπαρόκ ύφους. Αυτή την μαγική εποχή προσάρμοσε η Personart στο σήμερα και το αποτέλεσμα αποτύπωσε ο φωτογράφος Κώστας Κορωναίος.

Η συλλογή διατίθεται χονδρική σε επιλεγμένα καταστήματα για περισσότερες πληροφορίες βρείτε μας στο facebook στην σελίδα Personart Greece η στο site www.personart.gr

Read More

And More