Οι τυχερές που κέρδισαν μοναδικά κολιέ από την Personart και την Α. Ανδριτσοπούλου

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και η καλύτερη περίοδος για να κάνεις δώρα στους αγαπημένους σου ή στον εαυτό σου είναι αυτή. Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες εμείς εδώ στο TLIFE σε γεμίζουμε με δώρα!

Σε συνεργασία με την Personart και την Άντζυ Ανδριτσοπούλου το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις δύο μοναδικά κολιέ καδένα με ταυτότητα από πλεξιγκλας! Οι τυχερές που κληρώθηκαν αφού έκαναν like στη σελίδα του TLIFE στο facebook και έγραψαν το ονοματεπώνυμό τους κάτω από την ανάρτηση για τον διαγωνισμό είναι οι:

ΝΙΚΟΛ ΚΙΤΣΙΝΑΜΑ
ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Κορίτσια, για να παραλάβετε τα δώρα σας θα πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας στο tlifenow@gmail.com

Πριν από λίγες εβδομάδες το TLIFE “τρύπωσε” στο σχεδιαστήριό της και σου έδειξε πως σχεδιάζει και στη συνέχεια δίνει σάρκα και οστά σε κάθε κομμάτι της Personart.

Την Άντζυ Ανδριτσοπούλου σίγουρα την θυμάσαι από την καριέρα της στο χώρο του μόντελιγκ και την συμμετοχή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πλέον, έχοντας αποκτήσει την δική της οικογένεια, έχει κάνει στροφή στον επαγγελματικό της προσανατολισμό και ασχολείται με την PersonArt για την οποία μας είχε μιλήσει, πριν από λίγο καιρό, στο TLIFE. Μοναδικά είδη δώρων και διακόσμησης τα οποία μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ή στην σελίδα της στο facebook και που είχες πολλές φορές την ευκαιρία να αποκτήσεις και μέσα από τους διαγωνισμούς του TLIFE.

Λίγα λόγια για την PersonArt

Χρησιμοποιώντας μεγάλη ποικιλία υλικών όπως ξύλο, αλουμίνιο, πολύτιμους λίθους κ.α. μπορούν να δημιουργήσουν για σας προσωποποιημένα, μοναδικά προϊόντα. Είναι οικονομικά, κατασκευάζονται κατά παραγγελία σε συνεργασία με έμπειρους γραφίστες, ζωγράφους, κατασκευαστές κ.α. ειδικά για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά ή μπορείτε να επιλέξετε από τα είδη έτοιμα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα. Επίσης κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα με την επωνυμία “accessories by personart“.

Read More

And More