Οι τυχερές που κέρδισαν μοναδικά βραχιολάκια από την Άντζυ Ανδριτσοπούλου και την Personart!

Το TLIFE σου έδωσε την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας και να κερδίσεις 2 από τα μοναδικά βραχιολάκια που βλέπεις στη φωτογραφία από την Άντζυ Ανδριτσοπούλου και την Personart.

Personalized friendship bracelet cotton με μεταλλικό ανοξείδωτο στοιχείο σφυριλατημένο στο χέρι με μότο της επιλογής σου σε πολλές επιλογές χρωμάτων. Ανθεκτικά στο νερό, το μέταλλο και δεν μαυρίζουν.

Οι τυχερές που κληρώθηκαν κάνοντας like στην σελίδα του TLIFE στο facebook και αφήνοντας σχόλιο με το ονοματεπώνυμό τους κάτω από την ανάρτηση για τον διαγωνισμό είναι οι:

Αλεξανδρα Κυριακοπουλου
Ινα Ντραμπεγια

Οι νικήτριες θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (διεύθυνση και τηλέφωνο) στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβουν το δώρο τους.

Παράλληλα, η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ετοιμάζει νέες δημιουργίες. Με επιρροές από το Μπόλιγουντ, δημιούργησε μια σειρά με πέτρες εισαγωγής από Ινδίες προσαρμοσμένες στις Δυτικές τάσεις της μόδας.

Με πολύ καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστά υφάσματα βαμβακερά νήματα και φυσικά τις πέτρες με την μοναδική τους λάμψη θα απολαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας σχέδια στο alboum της Personart “Μυρωδιές από Ινδία”.

Read More

And More