Οι τυχερές που κέρδισαν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα K – JWS!

Οι γυναίκες αγαπάνε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Κάποιες τα αγαπάνε λίγο παραπάνω και έχουν την ανάγκη αυτά που φοράνε να είναι τέλεια. Κάπως έτσι και με δεδομένο ότι πιάνει λίγο το χέρι τους ξεκινάνε να φτιάχνουν τα δικά τους.

Μία από αυτές τις “απαιτητικές” γυναίκες είναι και η Κατερίνα Κρούστη που βάζει όλο της το μεράκι και φτιάχνει μικρά έργα τέχνης! Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνει κοσμήματα και αξεσουάρ με την βοήθεια των φίλων της και αυτό εξελίχθηκε σε μία πολύ όμορφη και δημιουργική απασχόληση.

Τα K – JWS είναι δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και επειδή το TLIFE αγαπάει τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ και στηρίζει τους ταλαντούχους ανθρώπους φροντίσαμε να σου εξασφαλίσουμε μερικά από τα κομμάτια της συλλογής της. Περισσότερα μπορείς να δεις στην σελίδα της K – JWS.

Οι τυχερές δήλωσαν συμμετοχή κάνοντας like στην σελίδα του TLIFE στο facebook και αφήνοντας σχόλιο με το όνομά τους στην ανάρτηση για τον διαγωνισμό, αφού είχαν προηγουμένως κάνει like και στην σελίδα των K – JWS. Οι δύπ νικήτριες που κληρώθηκαν, Μαρία Μαστραντωνά και Δέσποινα Καφανέλη, θα πρέπει να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους στο tlifenow@gmail.com για να παραλάβουν τα δώρα τους!

Η τυχερή που κέρδισε όλα τα κοσμήματα που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, που θα μπορέσει να τα φοράει σεταρισμένα έτσι ή το καθένα ξεχωριστά, είναι η

Μαρία Μαστραντωνά

Η δεύτερη τυχερή που κέρδισε αυτα τα μοναδικά χειροποίητα σκουλαρίκια και θα ξέρει πως καμμία άλλη δεν θα φοράει τα ίδια είναι η

Δέσποινα Καφανέλη

Read More

And More