Οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το φαντασμαγορικό The Ace of Hearts Tour στην Καλαμάτα!

Οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το φαντασμαγορικό The Ace of Hearts Tour στην Καλαμάτα! | tlife.gr

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του φαντασμαγορικού The Ace of Hearts Tour έχοντας σκοπό να προσφέρει μία μοναδική διαδραστική μουσική εμπειρία. Ο πρώτος σταθμός της συνέχειας του φαντασμαγορικού αυτού show είναι στην Καλαμάτα, απόψε Παρασκευή 11 Ιουλίου.

Το TLIFE σου εξασφάλισε προσκλήσεις για να ζήσεις κι εσύ την θεαματική υπερπαραγωγή που έχει ετοιμάσει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η ομάδα του! Οι τυχεροί που πήαρν μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το live show στο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας έχουν λάβει mail με τις λεπτομέρειες!

Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή!

Ο κορυφαίος Έλληνας star ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της περιοδείας του σε κλειστά στάδια στην Ελλάδα απογειώνοντας χιλιάδες δεκάδες καρδιές κοινού σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη και καθηλώνοντας για άλλη μια φορά το κοινό.

Το TLIFE βρέθηκε σε όλους τους σταθμούς εξασφαλίζοντας πλούσιο ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο!

Σάκης Ρουβάς: Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη! Video

Σάκης Ρουβάς στο TLIFE: «Ανυπομονώ να ζήσω με τον κόσμο τα πιο δυνατά live!»

Σάκης Ρουβάς: Οι καλύτερες στιγμές του στο “The Ace of Hearts Tour”! Video

Οι διάσημοι που παρακολούθησαν το υπερθέαμα Τhe Ace Of Hearts Tour, με τον Σάκη Ρουβά!

Ο δεύτερος κύκλος του The Ace Of Hearts Tour ξεκινά από την πόλη της Καλαμάτας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να απογειώσει το κοινό της Κρήτης την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ, την Τετάρτη 23 Ιουλίου, το The Ace Of Hearts Tour θα βρεθεί στον έβδομο σταθμό της πανελλαδικής του περιοδείας, στην πόλη της Πάτρας, στο Ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής.

Ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει με τους ανανεωμένους Otherview, για ξεχωριστές ερμηνείες γεμάτες ενέργεια, με το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που μας παρασύρει με το δυνατό ρυθμό του και με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της.

Xenia Ghali στο TLIFE: Τα μεγάλα club της Νέας Υόρκης, το πάθος της για τη μουσική και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά!

Ο Σάκης Ρουβάς ενθουσίασε χιλιάδες δεκάδες καρδιές εκστασιασμένου κοινού με τη μοναδική του σκηνική παρουσία κι ερμηνεία αγαπημένων επιτυχιών, μέσα σε μία έκρηξη αγάπης σε 4 πόλεις στην Ελλάδα και σε εκείνες που ακολουθούν! Με νέα remixes των διαχρονικών επιτυχιών, της 23χρονης μουσικής του πορείας, από την Xenia Ghali και τους Freaky Fortune, αλλά και με εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις κι ανατρεπτικές εκτελέσεις, απογείωσε τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν τα κλειστά γήπεδα!

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις και μοναδικές συνεργασίες on stage, το The Ace Of Hearts Tour είναι ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές tour σε όλη την Ελλάδα. Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. (διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις) Όλοι έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών »Όραμα Ελπίδας» προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους.

READ more