Οι τυχεροί που κέρδισαν προσκλήσεις για την avant premiere του “Ψάχνοντας το Νέμο σε 3D”!

Το μικρό ψαράκι κλόουν έκανε τεράστια επιτυχία στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση το 2003. Η Disney και η Pixar συνεργάζονται και πάλι για την συνέχεια της ταινίας που θα φέρει και πάλι τον τίτλο “Ψάχνοντας το Νέμο” και θα είναι σε 3D.

Η επίσημη πρεμιέρα της είναι στις 17 Ιανουαρίου. Το TLIFE ωστόσο σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις πρώτη την avant premiere που που θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στα Village του The Mall. Ακούγονται: Ντίνος Σούτης, Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σωκράτης Ντούνης

Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού του TLIFE που θα δούνε πρώτοι την ταινία είναι:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΦΛΟΥΤΣΑΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΣΚΑΚΗΣ

ΞΕΝΙΑ ΓΛΥΝΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΪΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΤΣΙΛΙΤΗ

Τα ονόματα των τυχερών θα υπάρχουν στην είσοδο του εμπορικού από όπου θα προμηθευτείτε τα εισιτήρια. Η προβολή τςη ταινίας θα γίνει στις 12:00 ενώ η ώρα προσέλευσης είναι στις 11:00. Καλή διασκέδαση!

Το story της συνέχειας
Σε αυτή αυτή την ταινία θα ακολουθήσουμε τον Νέμο, την Ντόρις και τον Μάρλιν καθώς κολυμπούν στον Κόλπο του Μεξικού. Εξαιτίας της επίθεσης ενός καρχαρία στη γειτονιά όπου ζούσαν οι γονείς του κλοουνόψαρου Νέμο, το μόνο ψάρι που διασώζεται είναι ο πατέρας του, Μάρλιν, και το αυγό του Νέμο που ακόμη δεν έχει εκκολαφθεί.

Η υπερπροστατευτικότητα του Μάρλιν στη μετέπειτα ζωή του μοναχογιού του, Νέμο, θα τον οδηγήσει σε μια επικίνδυνη πράξη, που θα έχει ως αποτέλεσμα την απαγωγή του από δύτες. Ο πατέρας του θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα για να τον σώσει και να τον ξαναφέρει κοντά του.

Το “Ψάχνοντας τον Νέμο” είναι μια ταινία ορόσημο που απέσπασε το Όσκαρ Kαλύτερης Tαινίας Kινουμένων Σχεδίων καθώς και θριαμβευτικές κριτικές. Συνεχίζει μέχρι σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, να θεωρείται μια από τις καλύτερες στιγμές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του σινεμά με αξέχαστους πρωταγωνιστές κι ένα υποδειγματικό σενάριο.

Δες το τρέιλερ

Read More

And More