Οι τυχεροί που κέρδισαν το νέο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά ”Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι”

To TLIFE αγαπάει τα βιβλία και σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις κι εσύ ότι τελευταίο κυκλοφορεί! Αυτή τη φορά διάλεξε για σένα το νέο βιβλίο του αγαπημένου παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο “Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι”. Ένα βιβλίο αισιοδοξίας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Οι τυχερές που κληρώθηκαν και κέρδισαν ένα από τα τρία αντίτυπα κάνονντας like στην σελίδα του TLIFE στο facebook (αλλά και στη σελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο) και αφήνοντας με σχόλιο το ονοματεπώνυμό τους στην ανάρτηση για τον διαγωνισμό είναι οι:

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΡΙΡΗ
ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Οι τυχερές θα παραλάβουν τα βιβλία τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118) καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ποιο πράγμα στη ζωή έχει τη μεγαλύτερη αξία; Μήπως τα παράσημα; Μήπως τα βραβεία; Μήπως τα διαμάντια; Μήπως τα χρυσωρυχεία; Τίποτα από όλα αυτά! Κάτι άλλο έχει τη μεγαλύτερη αξία και αυτό το άλλο θα το ανακαλύψεις στις σελίδες του καταπληκτικού αυτού βιβλίου.

Τι πρέπει να κάνεις αν σου πέσει μια κεραμίδα στο κεφάλι ή αν σου κουτσουλίσει ένας κόνδορας το καινούριο σου καπέλο; Πώς πρέπει να αντιδράσεις αν σε πάρει μια πεινασμένη αρκούδα στο κυνήγι ή αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι; Το βιβλίο αυτό δίνει τη σωστή απάντηση στις ερωτήσεις αυτές, καθώς και σε άλλες πολλές. Ένα βιβλίο με ξεκαρδιστικές συμβουλές που ίσως αλλάξουν ζωές.

Όλα τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε νέες εμπλουτισμένες εκδόσεις με υπέροχα νέα εξώφυλλα από τον Αλέξη Κυριτσόπουλο.

Να σου αναφέρουμε ακόμα ότι ο πολυβραβευμένος συγγραφέας είναι υποψήφιος για ακόμα ένα βραβείο, ίσως το σημαντικότερο απ’ όλα, αφού γι’ αυτό αποφασίζουν οι αναγνώστες.

Το Παραμύθι Ντορεμύθι Αν σου πέσει ένα βουβάλι στο κεφάλι είναι υποψήφιο για το Βραβείο Public στην κατηγορία της παιδικής λογοτεχνίας. Ένα βιβλίο χαράς! Ένα βιβλίο παρηγοριάς! Ένα βιβλίο αντίδοτο κατά της στεναχώριας, της κατσουφιάς και της απαισιοδοξίας! Ένα βιβλίο-δώρο για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αναποδιές και ατυχίες. Ένα βιβλίο με ξεκαρδιστικές συμβουλές που ίσως αλλάξουν ζωές. Ψήφισέ το έως τις 18 Μαΐου πατώντας ΕΔΩ.

Read More

And More