Οι Vegas δημιούργησαν… ”πεδίο μάχης” – To TLIFE στα παρασκήνια του νέου τους clip

Σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip των Vegas! Το αγαπημένο συγκρότημα συναντήθηκε στο Σούνιο και φυσικά το TLIFE κατάφερε και ” τρύπωσε” στα παρασκήνια για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για την οπτικοποίηση του τραγουδιού ”Πεδίο μάχης” σε μουσική Chris Mazz, James Sky, Purple Shade, Melina Makris και στίχους των Zeraw, Andy Nicolas, Melina Makris.

Την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Sherif Francis και θα παρακολουθήσουμε το κάθε μέλος του συγκροτήματος να έρχεται σε εσωτερική μάχη με το alter ego του, τη δημόσια εικόνα του που όλοι γνωρίζουμε σε σύγκρουση με τον καθημερινό του εαυτό, που θα ανακαλύψουμε.

Πρόκειται για το 2ο single –προπομπό, μετά το ήδη αγαπημένο «Χίλιες φορές», της νέας ολοκληρωμένης τους δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες από τη Heaven.

Tο single κερδίζει το ”πεδίο της επιτυχίας” ενώ ταυτόχρονα οι Vegas μας ετοιμάζουν και άλλες εκπλήξεις, όπως μία διεθνή συνεργασία με μεγάλο Τούρκο καλλιτέχνη, και άλλα πολλά που θα μάθουμε στην πορεία. Άλλωστε μας έχουν συνηθίσει σε ανατρεπτικά πράγματα!

Απόλαυσε το τραγούδι λίγο πριν κυκλοφορήσει το επίσημο video clip!

Read More

And More