Οι βόλτες του Λαζόπουλου με το σκάφος στην Πάρο!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης επέλεξε να περάσει στην Πάρο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά. Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει εξοχικό στο κυκλαδίτικο νησί, πήρε το σκάφος του και άρχισε τις βόλτες στις παραλίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εspresso, ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή κοντά στην παραλία του Μοναστηρίου στην Πάρο να κάνει τις βόλτες με το σκάφος του. Ο διάσημος παρουσιαστής επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ στις διακοπές του και γι’ αυτόν το λόγο δεν πήγε σε κάποια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπως είναι η Νάουσα, η Παροικιά και η Πούντα.

Ωστόσο, διάλεξε να πάρει το σκάφος του και σαν γνήσιος “θαλασσόλυκος” να κάνει βόλτες στις παραλίες. Το πολυτελές σκάφος του είναι ένα Magna 35C, 10,80 μέτρων με δυο κινητήρες MTU των 320 ίππων και διαθέτει όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τη σταθερότητά του. Κατασκευάστηκε το 2008 και είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Όσο για την τιμή του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αγγίζει τα 140.000 ευρώ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται πως λατρεύει να ταξιδεύει με αυτό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα…

Δες φωτογραφίες από το σκάφος του Λάκη Λαζόπουλου:


Ο Λάκης Λαζόπουλος on board!


Με ένα κόκκινο μαγιό ο Λάκης λαζόπουλος ξεκινά την βόλτα!


Το Magna 35C!


Το εσωτερικό του σκάφους!

Read More

And More