Οι βουτιές της Ε. Νιάρχου στη Ψαρρού και ο νέος έρωτας του αδελφού της Σταύρου!

Τις διακοπές τους στη Μύκονο συνεχίζουν ο Σταύρος και η Ευγενία Νιάρχου, που έφθασαν στο νησί την Κυριακή 17 Ιουλίου. Τα δυο αδέλφια επέλεξαν το κυκλοαδίτικο νησί για να κάνουν τις βουτιές τους και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την 25χρονη κληρονόμο την ώρα που έκανε τις βουτιές της στην Ψαρού. Η Ευγενία Νιάρχου ήταν πολύ κομψη και όμορφη, αλλά προσπαθούσε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ. Η ίδια φορούσε ένα λεοπάρ μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και διακριτικά αξεσουάρ.

Η Ευγενία έκανε το μπάνιο της στην παραλία της Ψαρούς το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ την προηγούμενη είχε επιλέξει να πάει με τους φίλυς της στο Καλό Λιβάδι.

Την ίδια στιγμή ο αδελφός της Ευγενίας, Σταύρος Νιάρχος φαίνεται πως ζει ένα μεγάλο έρωτα, στο πλευρό της αγαπημένης του. Ο λόγος για την καλλίγραμμη ξανθιά κοπέλα που έφθασε μαζί τους στο νησί. Ο φακός του “ΟΚ!”, μάλιστα τους απαθανάτισε την ώρα που ήταν μαζί στην παραλία και αντάλλασαν παθιασμένα φιλιά.

Φωτογραφίες Ευγενίας Νιάρχου: Τάσος Κοντοκώστας για το TLIFE

Read More

And More