Οι χωρισμοί που στιγμάτισαν το 2017

Μέσα στο έτος που έφυγε υπήρξαν πολλοί χωρισμοί! Το 2017 ξεκίνησε στον απόηχο του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έπειτα από πολύμηνη δικαστική μάχη! Ένας χωρισμός που μας απασχόλησε όλη τη χρονιά με τις εξελίξεις του και έδωσε τη σκυτάλη και σε κάποιους το ίδιο “δυνατούς”.

Στις αρχές της χρονιάς έγινε γνωστός ο χωρισμός του Χρήστου Φερεντίνου και της Σοφίας Παυλίδου. Μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δίδυμων γιων οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χψριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Τα παιδιά τοςυ βέβαια παραμένουν ο συνδετικός κρίκος και ο λόγος που διατηρούν καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο.

Αρχές Ιανουαρίου αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους και η Ελενα Ράπτη με τον Λούκα Γιώρκα.ΈΝα ζευγάρι που μας απασχόλησε αρκετά και που ο χωρισμός τους έδινε τροφή στα σενάρια πολλές φορές πριν όντως συμβεί.

Μέσα στο καλοκαίρι και έχντας συμπληρώσειεφτά χρόνια γάμου -και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά- χώρισε και ο Νίνο Ξυπολιτάς από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Τέλη Ιουλίου η Ράνια Θρασκιά μάς ενημέρωνε διαδικτυακά ότι χωρίζει από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Ανδρέα Φωτόπουλο. Ενας χωρισμός που έπεσε σαν βόμβα αλλά μετά από επιλογή της παρουσιάστριας και για την προστασία των παιδιών της δεν δόθηκε έκταση.

Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης έληξαν τον 7ετή δεσμό τους τον Αύγουστο. ΠΟλλοί πίστεψαν ότι το τέλος δεν θα είναι ορστικό αλλά διαψεύστηκαν.

Τέλος, η Ειρήνη Σκλήβα και ο Νίκος Χυδήρογλου έγινε γνωστό στα μέσα Νοεμβρίου ότι έχουν ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου έπειτα από 16 χρόνια.

Read More

And More