Οι υπέροχες γεύσεις μπαίνουν και σε μικρό μπουκάλι!

Το Nestea επιστρέφει με μια ακόμα έκπληξη, και προτείνει μια νέα special edition συσκευασία σε μπουκάλι 250ml! Η καινούργια συσκευασία είναι μοντέρνα και κομψή και φυσικά πιο ξεχωριστή.

Ήρθε για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερη απόλαυση, αφού χάρη στο πρακτικό της μέγεθος, μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν είμαστε. Και όλα αυτά, πάντα με την ίδια, υπέροχη γεύση, αλλά και 30% λιγότερα σάκχαρα*, άρα και θερμίδες, χάρη στα γλυκαντικά φυσικής προέλευσης από το φυτό Στέβια.

/
Το Nestea έτσι συνεχίζει να πρωτοτυπεί, όχι μόνο στη γεύση, αλλά και την εμφάνιση. Αφού πέρυσι λάνσαρε πρώτο στην ελληνική αγορά τα γλυκαντικά από το φυτό Στέβια στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού και αναδείχτηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2013 »**, τώρα δίνει περισσότερο στυλ και νεανικότητα στην εμφάνισή του με τη νέα αυτή συσκευασία. Η νέα special edition συσκευασία των 250 ml με το μικρό της μέγεθος ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες και τους ρυθμούς της ζωής μας. Διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της Ελλάδας εκτός των σουπερμάρκετ, στις κλασσικές γεύσεις Λεμόνι και Ροδάκινο.
Nestea, η αρχή για κάτι διαφορετικό!
* από τα περισσότερα ποτά με τσάι και ζάχαρη στην Ελλάδα.
**Έρευνα αγοράς του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.000 Έλληνες καταναλωτές τον Νοέμβριο του 2012. www.productoftheyear.gr κατ. Έτοιμο Τσάι.

Read More

And More