Όλα έτοιμα για το τηλεοπτικό comeback του Γιώργου Μητσικώστα!

Όλα έτοιμα για το τηλεοπτικό comeback του Γιώργου Μητσικώστα! | tlife.gr

Μετά από αρκετό καιρό και αφού εννοείται πως η βιτριολική του σάτιρα μας είχε λείψει, ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει. Ο αγαπημένος σατιρικός, κωμικός ηθοποιός κατάφερε να βρει και πάλι μία θέση κάτω από τον τηλεοπτικό ήλιο και ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το τηλεοπτικό comeback του.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος δεν έρχεται στους δέκτες μας μέσα από ένα ιδιωτικό κανάλι, αλλά μέσα από την ΕΡΤ, μιας και οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης μάλλον αποφάσισαν να τολμήσουν να κάνουν μία στροφή προς το χιούμορ και την σάτιρα κι ελπίζουμε όλοι πως αυτή τη σάτιρα θα είναι και έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουν!

Αυτή η συνεργασία του Γιώργου με την ΕΡΤ συζητιόταν καιρό κι επιτέλους καρποφόρησε κι έτσι από τις 5 Φεβρουαρίου το «The Mitsi Show» θα είναι και πάλι στο τηλεοπτικό αέρα, έτσι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Μάλιστα, πριν από λίγο έφτασε στα χέρια μου και η επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία έρχεται για να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο όλες αυτές τις πληροφορίες που καιρό τώρα είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Γιώργο να βρίσκεται και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Το “The Mitsi Show” έρχεται στην ΕΡΤ με καθημερινά 15άλεπτα επεισόδια;». «Είναι οριστικό ότι κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου;». «Θα είναι η ίδια εκπομπή που έκανε παλιά ή ετοιμάζει εκπλήξεις;». «Θα αφήσουν τον Γιώργο Μητσικώστα να σατιρίσει όποιον θέλει;». «Θα βάλει στο στόχαστρο του κυβερνητικά στελέχη και ανθρώπους της ΕΡΤ ή θα το ρίξει στην τρελή;». «Εδώ δεν άντεξαν τη σάτιρά του ιδιωτικοί σταθμοί, είναι δυνατόν να την αντέξει η ΕΡΤ;», «Θα γίνει η ΕΡΤ επιτέλους BBC;»

Από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 8.40 μ.μ. ο Γιώργος Μητσικώστας και το «The Mitsi Show», έρχονται για να μας λύσουν όλες τις απορίες!!!!

READ more