Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα του νέου clip των Onirama! Βίντεο

Οι Onirama φέτος το καλοκαίρι παρουσίασαν τη νέα τους επιτυχία “Όλα εσύ μου τα ‘μαθες” που κέρδισε τις εντυπώσεις με τα στοιχεία ρούμπας και τον ξεχωριστό ρυθμό της!

Το πιο δυναμικό συγκρότημα παρέα με την ΚΡΙ ΚΡΙ οπτικοποίησαν το καλοκαιρινό hit με ένα άκρως δροσιστικό video clip! Δες εδώ!

Η φλεγόμενη κορώνα των Onirama, η μουσική σε εξωτικούς ρυθμούς, οι ερωτικοί στίχοι και τα απολαυστικά frozen yogurt φράουλα και ροδάνικο της αγαπημένης εταιρείας παγωτού συνέθεσαν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό σε ένα ρομαντικό beach party!

Το εντυπωσιακό video clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, διαδραματίστηκε σε παραλία της Αθήνας, με τα γυρίσματα να ξεκινούν με το φως της ημέρας και να διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ.

Οι εικόνες που αποτυπώθηκαν μεταδίδουν στο θεατή συναισθήματα καλοκαιρινής ανεμελιάς και τον μεταφέρουν στο πιο δροσιστικό beach party!

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Τετάρτη 22 Ιουλίου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, το “ΡΥΘΜΟΣ 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ“, με το κοινό να το υποδέχεται με ενθουσιασμό και πολύ χορό!

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα!

Η μουσική του τραγουδιού είναι του Θοδωρή Μαραντίνη, οι στίχοι της Σάνυ Μπαλτζή, ενώ η ενορχήστρωση, η μίξη και η παραγωγή είναι του Alex Leon σε ένα πρωτοποριακό project που συναρπάζει!

Read More

And More