Όλα όσα έγιναν στα MTV Movie Awards 2011! Δες φωτογραφίες

Μια glamourous βραδιά γεμάτη εκλεκτές παρουσίες, πολύ κέφι και ευτράπελα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Χόλιγουντ. Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards 2011, που απονεμήθηκαν στους τυχερούς της χρονιάς.

Μεγάλος νικητής ήταν το “The Twilight Saga: Eclipse” που έφυγε με πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτά της καλύτερης ταινίας και καλύτερης γυναικείας και ανδρικής ερμηνείας, για τους Robert Pattinson και Kristen Stewart και του καλύτερου φιλιού….

Οικοδεσπότης της βραδιά ήταν ο Jason Sudeikis, που δεν έπαψε να κάνει αστεία και να διασκεδάζει το κοινό με τις έξυπνες ατάκες του. Από το πεδίο βολής του δεν ξέφυγε, βέβαια, ούτε ο Arnold Schwarzenegger και το πρόσφατο σκάνδαλο με το παιδί του εκτός γάμου.

Οι πρώτοι που ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν το βραβείο της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας ήταν η Mila Kunis και ο Justin Timberlake που άφησαν το κοινό με το στόμα ανοιχτό… Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, τόσο κοντά μάλιστα που ο Justin έπιασε το στήθος της Mila προκαλώντας πανικό στους θεατές…

Tags: Movie News

Το πρώτο βραβείο πάντως πήγε στον Roberts Pattinson, ο οποίος κέρδισε τον “αντίζηλό” του Taylor Lautner. Ακόμη, ο γνωστός πρωταγωνιστής και το “Eclipse” απέσπασαν το βραβείο για την καλύτερη μάχη και το βραβείο για το καλύτερο φιλί. Αν και όλοι περίμεναν ότι το βραβείο του καλύτερου φιλιού θα πήγαινε στις Natalie Portman και Mila Kunis για το “Black Swan, οι πρωταγωνιστές του “Eclipse” έκαναν την ανατροπή…

Ο Pattinson, μάλιστα, θέλοντας να κλέψει τις εντυπώσεις ζήτησε στην Kristen Stewart να του δώσει ένα φιλί και αφού δεν το πήρε από εκείνη, κατέβηκε από το stage και φίλησε τον αντίζηλό του Taylor Lautner.

Tags: Movie News

Το βραβείο για την καλύτερη στιγμή σε ταινία πήγε στο “Never Say Never”, την 3D συναυλία του Justin Bieber. Ενώ, για την καλύτερη ατάκα σε ταινία, βραβεύτηκε η 7χρονη Alexys Nycole Sanchez για την ταινία “Grown Ups”.

Highlight της βραδιάς ήταν η είσοδος του Jim Carrey στη σκηνή με ένα πράσινο κοστούμι, πάνω στο οποίο προβάλλονταν διάφορες εικόνες, κυρίως όμως κουτάβια σε ερωτικές στιγμές.

Ενώ, το τιμητικό βραβείο για αυτή τη χρονιά απονεμήθηκε στην υπέροχη Reese Witherspoon, την οποία παρουσίασε ο συμπρωταγωνιστής της στη ταινία “Water For Elephants” Robert Pattinson μαζί με τον ηθοποιό Patrick Dempsey.

Δες φωτογραφίες:

Τα special effects της βραδιάς


Robert Pattinson και Kristen Stewart


Ο οικοδεσπότης της βραδιάς στο κοινό…


Emma Watson


Cameron Diaz και Jason Segal


Blake Lively και Ryan Reynolds

Read More

And More