Όλα όσα έγιναν στα Playmate 2011! Δες φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες και καλλίγραμμες κοπέλες παρουσίασε χθες το βράδυ το STAR σε συνεργασία με το περιοδικό Playboy. Η 15η χρονιά διοργάνωσης του διαγωνισμού ομορφιάς “Playmate 2011” είχε πολύ κέφι, ρυθμό, ομορφιά και απρόοπτα!

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Στικούδη, που αν και είχε λίγο άγχος στην αρχή, έκλεψε στο τέλο τις εντυπώσεις με τη σέξι εμφάνισή της και τα εύστοχα σχόλια της την ώρα των ερωτήσεων στις κοπέλες…

Φετινή “Playmate” αναδείχθηκε η μελαχροινή Ηρώ Λεγάκη. Η 20χρονη Ταυρίνα έχει ύψος 1,74, έχει νησιώτικη καταγωγή από τη Νάξο και την Κέρκυρα. Ανήκει στο χορευτικό team του club “Dream City”, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη γυμναστική και φυσικά το χορό και παράλληλα σπουδάζει Βρεφοκομία.

Τους υπόλοιπους τίτλους ομορφιάς, οι κοπέλες που τους κατέκτησαν είναι οι εξής: Miss PlayboyTV αναδείχθηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου, Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ και Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη.


Η Miss PlayboyTV Αφροδίτη Μπάρμπα!


Η αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου


Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ


Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη.

Ωστόσο, η βραδιά είχε και τα απρόοπτά της… Ένα από αυτά ήταν και η θεαματική τούμπα που είχε μια από τις κοπέλες του διαγωνισμού. Η βραδιά είχε μόλις ξεκινήσει όταν η Έλενα Τσίκλου “φλέρταρε” με το πάτωμα της “Ιεράς Οδού”, όπου έγινε ο διαγωνισμός Playmate. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη το προσπέρασε εκείνη τη στιγμή, χωρίς να πει κάτι.

Όταν επέστρεψε όμως, μετά τις διαφημίσεις, τα δαιμόνια του καναλιού της Κηφισιάς είχαν ήδη ετοιμάσει την πτώση του μοντέλου σε βίντεο και μάλιστα από όλες τις κάμερες που έγραφαν εκείνη τη στιγμή. Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε “πάσα” στο βίντεο λέγοντας: “Θέλω να σταθούμε για λίγο σε μια άτυχη στιγμή”. Έτσι, μας χάρισε σε επανάληψη το ατύχημα που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει η υποψήφια.

Δες το video του zappit:

Στη λαμπερή βραδιά τραγούδησε ο Θάνος πετρέλης, ο οποίος βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τις κοπέλες του διαγωνισμού. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε την νέα του επιτυχία ποιος να συγκριθεί μαζί σου και η κοπέλες χόρεψαν στο ρυθμό του…

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Οι 12 διαγωνιζόμενες με τουαλέτες!


Η κριτική επιτροπή


Η κριτική επιτροπή

Oι 12 διαγωνιζόμενες με μαγιό:


Έλενα Τσίκλου


Όλια Κόβα


Βάσω Βιλλέγας


Ειρήνη Παλικισιάνου


Εμινέ Γεσήρ


Στεφανία Γκουρνέλου


Νίνα Νταβιτουλιάνη


Τζένη Μαρτίνη


Αφροδίτη Μπάρμπα


Ηρώ Λεγάκη


Ελευθερία Μητροπούλου


Μαρίνα Λιναρδάτου

Read More

And More