Όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο Χαριτάτου - Μπαρμπαρίγου! Οι καταθέσεις και οι αποκαλύψεις

Όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο Χαριτάτου – Μπαρμπαρίγου! Οι καταθέσεις και οι αποκαλύψεις | tlife.gr

Με ένταση στη δικαστική αίθουσα κορυφώθηκε η επταετής κόντρα μεταξύ του Σπύρου Χαριάτου και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Η υπόθεση απασχολεί το τηλεοπτικό στερέωμα από το 2010 με ανταλλαγές έντονων δηλώσεων και μία αγωγή μαμούθ του δημοσιογράφου κατά της γνωστής μαγείρισσας του Αντ1. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αγωγής ακούστηκαν απίθανες ατάκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στην ακροαματική διαδικασία η πλευρά του Σπύρου Χαριτάτου περιέγραψε ένα ονειρικό κλίμα στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”. Η πλευρά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υποστήριξε ότι την οδήγησαν στην έξοδο τα “καψώνια” και προσβλητική ατάκα του παρουσιαστή, καθώς τη χαρακτήρισε… υπόθετο.

“Είμαστε συνάδελφοι δημοσιογράφοι και συνεργαστήκαμε με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Αργυρώ στη συγκεκριμένη εκπομπή. Οι παρουσιαστές ήταν ενθουσιασμένοι με την έλευσή της, μου το είχαν ανακοινώσει όταν υπέγραφα ως ένα σπουδαίο νέο. Μάλιστα, ο Χαριτάτος μου είχε ζητήσει να φτιάξω και βίντεο-έκπληξη για τα γενέθλιά της. Όταν, λόγω της καριέρας μου, μού ζητείται να κάνω αφιέρωμα, σημαίνει ότι τον άνθρωπο θέλουν να τον τιμήσουν. Δεν πήγαν σε κάποιον νέο ρεπόρτερ”, κατέθεσε στο δικαστήριο, ανάμεσα σε άλλα, η Νανά Παλαιτσάκη.

Η στενή φίλη της Μπαρμπαρίγου και δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου βρέθηκε στο δικαστήριο για να την στηρίξει. “Είναι άτομο που απέχει από τη δημοσιότητα. Αρνείται συνεντεύξεις, είναι χαμηλών τόνων, την ενδιαφέρει η οικογένειά της. Η Αργυρώ τόσο τίμια και ηθική, που δεν θα έφευγε χωρίς λόγο στη μέση της σεζόν. Από τη συγκεκριμένηεκπομπή έφυγε γιατί βασανιζόταν.”

Ο Σπύρος Χαριτάτος είχε ακόμα στο πλευρό του, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Freddo, τον Γιώργο Καραμέρο παρά τον τηλεοπτικό τους χωρισμό.

Ο δημοσιογράφος αξίωσε από την τηλεμαγείρισσα το κατώτατο ποσό των 20.000 ευρώ και η απόφαση θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

READ more