Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό opening του Nammos, με τις σέξι Emily Ratajkowski, Kate Moss και Gigi Hadid! [pics,video]

Παρά το 48ωρο «λουκέτο» της ΑΑΔΕ, το opening του Nammos πραγματοποιήθηκε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, με σέξι παρουσίες, μουσική, πυροτεχνήματα και λάμψη. Το Nammos Village στην Ψαρού εγκαινίασε την θερινή σεζόν και φυσικά από το πάρτι δεν έλειψαν εκλεκτοί καλεσμένοι και παγκοσμίου φήμης μοντέλα, όπου έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski και η Kate Moss.

Οι διάσημες γυναίκες εντυπωσίασαν με την sexy αλλά και chic εμφάνισή τους, με την Emily να φοράει ένα κόκκινο φόρεμα, την Gigi ένα ροζ και την Kate ένα μαύρο παντελόνι και ένα ασημένιο τοπ. Το τοπ μόντελ είχε, μάλιστα, ρόλο dj στο πλευρό του Fat Tony, ενώ από την λαμπερή βραδιά δεν έλειψαν τα show με λέιζερ και μουσική από τον Βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις και άφθονη σαμπάνια.

Ανάμεσα στους VIPS προσκεκλημένους ήταν οι DSquared2, η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και η γυναίκα ηφαίστειο Lexy Stevens. Η guest list περιελάμβανε και πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και σε κανέναν paparazzi δεν επετράπη η είσοδος.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BkqdheRDKk5/?taken-by=emrata

https://www.instagram.com/p/BkqjLV3Fl1N/?taken-by=jul_vx

https://www.instagram.com/p/Bkqnp5phkqi/?taken-by=wheresmossy

https://www.instagram.com/p/BkrXgbnFzxQ/?taken-by=2hilarious

https://www.instagram.com/p/BkrYk1Xj_LS/?taken-by=2hilarious

https://www.instagram.com/p/BkqoKg6hgEo/?taken-by=wheresmossy

https://www.instagram.com/p/BkqxaChn6cb/?taken-by=how_to__mykonos

https://www.instagram.com/p/BkrN1y4hltk/?taken-by=sssaaandy

https://www.instagram.com/p/BkqV8cBgeqJ/?taken-by=robertwilsonmodelscout

https://www.youtube.com/watch?v=2RDLc5fY0XI

Πηγή βίντεο: Mykonos Live Tv

Read More

And More