Όλα όσα έγιναν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της «ELPIDA Youth»! Φωτογραφίες

Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βραδιά, αφιερωμένη στα παιδιά, διοργάνωσε η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η νέα γενιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», στο νυχτερινό κέντρο Make Up Disco, του Πολυχώρου ACRO Hall, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019.

Η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» και επικεφαλής της Επιτροπής «ELPIDA Youth» κυρία Μαριάννα Λαιμού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους καλεσμένους που θέλησαν με την παρουσία τους να στηρίξουν το πρόγραμμα της Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Σε έναν μοναδικά στολισμένο χώρο, άκρως εορταστικό και λαμπερό, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά. Στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλαν καθοριστικά οι μουσικές επιλογές του DJ Velix, ο οποίος έπαιξε μουσική αφιλοκερδώς και απογείωσε το κέφι των καλεσμένων.

Δες φωτογραφίες:

Έμιλυ Βαφειά, Μαριάννα Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη

Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

Αντώνης Σρόιτερ, Χάρης Βαφειάς, Ιωάννα Μπούκη, Έμιλυ Βαφειά

Τόνια Βασιλοπούλου, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Ειρήνη Βασιλοπούλου

Σάσα Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη – Νίκος Γεωργιάδης

Ιωάννα Μπούκη – Αντώνης Σρόιτερ

Μαριέττα Χρουσαλά

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η Νεολαία της ΕΛΠΙΔΑΣ, ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Με πρωτοβουλία της Επιτροπής πραγματοποιείται σταδιακά η ριζική ανακαίνιση του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ παράλληλα, τα δραστήρια μέλη της Επιτροπής, διοργανώνουν, τα τρία τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία την Πρότυπη Θεραπευτική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp», ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο την βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

Φωτογραφίες: Panoulis Photography, Πέτρος Χόντος για το Tlife

Read More

And More