Όλα όσα έγιναν στον εορτασμό των 10 Χρόνων Θετικής Ενέργειας!

Μία ξεχωριστή βραδιά ετοίμασε η Amita Motion για τον εορτασμό των 10 Χρόνων Θετικής Ενέργειας. Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία συναρπαστική μουσική εμπειρία! Το TLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς, για ακόμη μία χρονιά, ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος ενίσχυσε τη Θετική Ενέργεια που κυριάρχησε τον κατάμεστο συναυλιακό χώρο.

Από μία τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς που κορύφωσε την βραδιά με ένα special guest act!

Ερμήνευσε τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία επέλεξε το κοινό μέσα από ένα digital activation, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους θαυμαστές.


Ο Σάκης καταχειροκροτήθηκε για την εκρηκτική του εμφάνιση στο φινάλε της βραδιάς αλλά εξίσου εκρηκτική ήταν και η Ελένη Φουρέιρα που έφερε τη δική της Θετική Ενέργεια με τα χορευτικά και τα hit που ερμήνευσε.

Από τις δυναμικές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν και αυτή των Boys and Noise που έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό και έχουν μία ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 εμφανίστηκαν ακόμα: ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES & Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα, οι Kings και σε guest εμφάνιση ο Μιχάλης από τους Stavento.


Μιχάλης Κουϊνέλης (Stavento)


Stan


Μέλισσες


Demy


Kings


Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα


Claydee

Επίσης, ξεσήκωσαν το κοινό ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy, ενώ τα positive decks ανέλαβε o DJ Pitsi.


Read More

And More