Όλα όσα έγιναν στον Ημιτελικό Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2019! Φωτογραφίες

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 διεξήχθη ο ημιτελικός των Εθνικών Καλλιστείων GS Helllas 2019, στην Τρούμπα. Η Ομορφιά περίσσεψε και ο Πειραιάς… σείστηκε, από την δυνατή εικόνα των Finalist. Πλήθος κόσμου προσήλθε για να δει «Ιδίοις όμμασι», αυτό που έβλεπαν μήνες τώρα στα social media, και ακουγόταν σε κάθε γωνία της χώρας. 27 Finalist ανακοινώθηκαν για τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί 26 Ιουλίου 2019, στο Κτήμα Αριάδνη, στην Βαρυμπόμπη.

Πραγματικά ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο και σχημάτισαν ουρές έξω από το μαγαζί σε σημείο να κλείσει η κυκλοφορία σε μία από τις μεγαλύτερες οδούς του Πειραιά. Φυσική ομορφιά, και άρτια οργάνωση ήταν τα κύρια στοιχεία της βραδιάς. Το μεγαλύτερο μέρος του έντυπου τύπου, που στηρίζει ενεργά τα Εθνικά Καλλιστεία, μέσω δημοσιογραφικής ψηφοφορίας, έδωσαν τους πρώτους τίτλους, κρίνοντας μοναδικό τον κάθε FINALIST.

Δες φωτογραφίες:

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης, δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τον ημιτελικό ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Τα σχόλια ήταν άκρως ενθαρρυντικά, και τα λόγια αγάπης ως προς τον θεσμό, μοναδικά. Αυτό που θέλω να στείλω ως μήνυμα είναι, πως φέτος η Ελλάδα έρχεται ξανά στο Προσκήνιο, στο παγκόσμιο στερέωμα… ο πολιτισμός γίνεται φάρος ενεργός και φωτεινός μέσω της ομορφιάς. Αυτό που θα ζήσουμε στον μεγάλο τελικό, θα αφήσει άλαλους ακόμα και τους οπαδούς του Θωμά. Οι κόποι μας άνθισαν, το σύμβολο μας το παγώνι ανοίγει τα φτερά του γεμάτα ομορφιά-λάμψη-κύρος. Στόχος και σκοπός όλων μας είναι η διεκδίκηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσω της Ελληνικής Ομορφιάς. Όλοι στον μεγάλο τελικό, στις 26 Ιουλίου 2019, στο ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στην Βαρυμπόμπη.»

Φωτογραφίες από τον Michael Patanas.

Read More

And More