Όλα όσα έγιναν χθες στη συναυλία Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ! Φωτογραφίες

Μια συναρπαστική μουσική εμπειρία με πολύ θετική ενέργεια και εκπλήξεις έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Προορισμός ήταν το Τείχος των Εθνών που πλημμύρισε από κόσμο, δίνοντας παλμό και ζωντάνια στην εκδήλωση.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμός επανήλθε δυναμικά και χάρισε ένα μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους. Ελένη Φουρέιρα, Demy, Vegas, Stan, Μηδενιστής, Melisses και Playmen βρέθηκαν on stage και αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους.

Ενώ, special guest εμφάνιση έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η μοναδική Τάμτα, ο Κώστας Μαρτάκης, o Στέλιος Λεγάκης, η Courtney Parker, οι My Excuse, ο Marios Brazil, οι Panik Boys και η Josephine.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία. Αξίζει μάλιστα, να αναφέρουμε πως αρκετοί ήταν φέτος και οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί. Στον VIP χώρο της βραδιάς συναντήσαμε την Βάνα Μπάρμπα, την Εύη Αδάμ με τις κόρες της, την Αννίτα Ναθαναήλ, τον Σωκράτη Αλαφούζο, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Βασίλειο Κωστέτσο και πολλούς άλλους.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την βασίλισσα της ευρωπαϊκής dance σκηνής από την Ρουμανία INNA, που έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες τα τελευταία 3 χρόνια με αποκορύφωμα το single της “ΗΟΤ” που έφτασε στο τοπ 5 του UK SINGLE CHART.

Επίσης μαζί θα είναι και οι Gravitonas που αποτελούν ένα από τα πιο πρωτοποριακά dance groups από την Σουηδία, με πολλές επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια.
Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς. Highlight της βραδιάς ήταν και η στιγμή που ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε στη σκηνή με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός ερμηνευτής τραγούδησε με το κοινό “Τα καλοκαιρινά σ’ αγαπώ” και παρουσίασε τους τελευταίους καλλιτέχνες της συναυλίας.

Opening act της συναυλίας ήταν το νικητήριο Positive Group, oι Boys & Noise οι οποίοι κατάφεραν να αναδειχθούν μέσα από τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό που διοργάνωσε φέτος η Amita Motion, το Amita Motion Positive Group!
Δες φωτογραφίες:

Οι επώνυμοι που απόλαυσαν τη βραδιά…

Σόφη Πασχάλη

Βάνα Μπάρμπα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σωκράτης Αλαφούζος

Αννίτα Ναθαναήλ

Εύη Αδάμ με τις κόρες της

Χρήστος Πλαΐνης

Δημήτρης Λαγιόπουλος

Τάμτα

Βασίλειος Κωστέτσος

Στέλιος Χανταμπάκης με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και ο Γιώργος Μανίκας με την Έλλη Γκελεβεσάκη

Κώστας Μαρτάκης

Κωνσταντίνος Αργυρός

Stan

Οι εμφανίσεις στη σκηνή

Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα

Vegas

Τάμτα

Demy & Μηδενιστής

Playmen

Stan

Τάμτα

Demy

Courtney Parker

κωνσταντίνος Αργυρός και Melisses

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κώστας Μαρτάκης

Read More

And More