Όλα όσα έκαναν οι celebrities την ώρα των εκλογών! Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Κυριακή 26 Μαϊου και όλη η Ελλάδα κινήθηκε σε ρυθμούς… εκλογών! Οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που θέλησαν να κατέβουν υποψήφιοι και να διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων. Από ηθοποιούς μέχρι παρουσιαστές, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι αλλά και μοντέλα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο τους και έχουν καταφέρει να χτίσουν μία μεγάλη καριέρα, μπήκαν και εκείνοι στην αρένα των εκλογών και ζήτησαν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Οι celebrities βρέθηκαν στα εκλογικά κέντρα και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ αργότερα θέλησαν να βρεθούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή με τις οικογένειές τους, έτοιμοι να ακούσουν τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης! Τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι υπόλοιποι διάσημοι Έλληνες έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι η αποχή δεν είναι λύση και ότι είναι αναγκαίο οι πολίτες να ψηφίζουν.

Ανάμεσα στους υποψήφιους επώνυμους ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης, η Ραλλία Χρηστίδου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Χριστίνα Πολίτη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Αντελίνα Βαρθακούρη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Βουρλιώτης.

Δες αποκλειστικά στιγμιότυπα από την ώρα των εκλογών:

Το μήνυμα της Κατερίνας Γκαγκάκη

Ο Λευτέρης Πανταζής έβλεπε τα αποτελέσματα των εκλογών… παρέα με το TLIFE!

Το μήνυμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης με αγαπημένα του πρόσωπα στην Λάρισα, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα! Ο Έλληνας ηθοποιός τα κατάφερε και εκλέχτηκε Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με 57.974 ψήφους!

Η Ραλλία Χρηστίδου με την βουλευτή Σύριζα Αννέτα Καβαδία

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και κολλητό της, Κωνσταντίνο Δέδε

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Κυριακή Τσανικίδη

Αντελίνα Βαρθακούρη

Ραλλία Χρηστίδου

Αλέξης Γεωργούλης

Νίκος Ορφανός

Η Χριστίνα Πολίτη ψήφισε στο κέντρο της Αθήνας

Μπορεί να μην ήταν υποψήφιοι, αλλά οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα, αναρτώντας στιγμιότυπα στα social media. 

Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Σίμος Κεδίκογλου ψήφισε αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βαλάντης

Ζέτα Μακρυπούλια

Read More

And More