“Ολα” τα είπε χθες ο Θέμος και έσκισε !

Οσο …ωριμάζει τηλεοπτικά το “Ολα” ,τόσο καλύτερο γίνεται ! Τι κι αν έχουν περάσει έντεκα ολόκληρα χρόνια απο την στιγμή που ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής “χτύπησαν” για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ; Οχι, μόνο η μακρόχρονη τηλεοπτική τους παρουσία δεν μας έχει κουράσει ,αλλά απο σεζόν σε σεζόν μας κάνει να …εθιζόμαστε με την…περίπτωσή τους ακόμα περισσότερο.

Μία περίπτωση …ανίατη δεν λέω, αλλά νομίζω πως και κανείς δεν θέλει να γίνει …καλά, αν έχει πέσει σε …Θεμο-εθισμό !
Και εγώ κυρίες και κύριοι το ομολογώ, έχω πέσει σε …Θεμο-εθισμό εδώ και χρόνια ! Εννοείται ,λοιπόν, πως δεν θα μπορούσα να έχω χάσει την χθεσινή του πρεμιέρα !

Ο Θέμος και ο Βαγγέλης επέστρεψαν δριμύτεροι και μας τα είπαν …Ολα, έτσι όπως ακριβώς το περιμέναμε ! Με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Νάντια Μπουλέ να κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή, το πρώτο “Ολα” της χρονιάς ,τα πήρε …όλα κι έφυγε στους πίνακες τηλεθέασης.

Η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της εκπομπής σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 27,6%, στα νεανικά κοινά απο 15-44 ετών άγγιξε το 37,4%, ενώ υπήρξαν και επιμέρους ηλικιακά κοινά στα οποία το “Ολα” άγγιξε και το απίστευτο 63,1% ,αλλά και 51,9% !

Τελικά, το “Ολα” αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, πως αποτελεί μία σταθερή τηλεοπτική αξία…

Read More

And More