Όλα τα μεγάλα ονόματα του ANT1 στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού! Φωτογραφίες

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ANT1, με σύνθημα «Είμαστε Ένα»! Όλα τα στελέχη και τα αστέρια του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου βρέθηκαν στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να υποδεχτούν τους συνεργάτες τους και τους ανθρώπους των media. Το παρών έδωσαν τόσο οι κεντρικοί παρουσιαστές του καναλιού όσο και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις νέες σειρές που έρχονται να μας συνεπάρουν!

Μάλιστα, φέτος οι ιθύνοντες του καναλιού είχαν μια πανέξυπνη ιδέα! Τόσο οι παρουσιαστές του ANT1 – όπως η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Χατζηνικολάου – όσο και οι ηθοποιοί ανέλαβαν… πόστα! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης (ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά “Αν ήμουν πλούσιος”) υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στο parking και τους βοήθησαν να παρκάρουν, αναλαμβάνοντας χρέη παρκαδόρων, ενώ η οικοδέσποινα του Πρωινού και ο παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων βρίσκονταν στο μπαρ και… σέρβιραν cocktails! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε για λίγες ώρες Dj και ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο service. Μια κίνηση που σίγουρα μας… εξέπληξε ευχάριστα!

Το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινάει δυναμικά τη νέα σεζόν δίνοντας στους εκπροσώπους των Media μία γεύση από αυτά που θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Στόχος του σταθμού είναι το νέο πρόγραμμα να αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική επιλογή!

Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1:

Νίκος Χατζηνικολάου – Τάσος Αρνιακός

Νίκος Χατζηνικολάου – Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Θοδωρής Κυριακού

Η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Τάσος Αρνιακός πίσω από το μπαρ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου… επιμελήθηκε τις μουσικές επιλογές!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέλαβε… χρέη παρκαδόρου

Γιώργος Λέντζας, Φάνης Λαμπρόπουλος, Σάββας Πούμπουρας στο service

Ντόρα Μακρυγιάννη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Κατερίνα Στικούδη

Λίτσα Πατέρα – Αφροδίτη Γραμμέλη – Άρης Καβατζίκης – Σάββας Πούμπουρας

Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου

Ζέτα Δούκα

Σωτήρης Καλυβάτσης – Τάσος Αρνιακός

Βαγγέλης Περρής

Μαριάννα Τουμασάτου

Γιάννης Στάνκογλου

Σωτήρης Καλυβάτσης και Γιώργος Παπαδάκης στο parking

Οι “σερβιτόροι” της βραδιάς

Νάνσυ Παραδεισανού

Η Φαίη Σκορδά σερβίρει τον Θοδωρή Κυριακού

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται τους καλεσμένους!

Στο μπαρ ο Γιάννης Στάνκογλου

https://www.instagram.com/p/B2PS2wDDAyM/

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε χρέη DJ

https://www.instagram.com/p/B2PP0bIHT2j/

Στο πάρκινγκ υποδέχονται τους καλεσμένους Γιώργος Παπαδάκης και Σωτήρης Καλυβάτσης

Το πρόγραμμα του ANT1 θα τα έχει και φέτος όλα: ενημέρωση, ψυχαγωγία με μυθοπλασία, σόου, μαγκαζίνο και εκπλήξεις. Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει για 28η σεζόν με το «Καλημέρα Ελλάδα» δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας. Στη συνέχεια – παραδοσιακά – θα ακολουθεί “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά για 7η σεζόν. Στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων παραμένουν ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιτζόγλη.

Σταθερά στη θέση τους τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου. Το show που θα αναμετρηθεί με τα αντίστοιχα talent show των άλλων καναλιών θα είναι το “Final Four” με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και τετραμελή επιτροπή τους Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) και Νίκο Μωραΐτη.

Όσον αφορά την μυθοπλασία οι κωμικές σειρές “Πέτα τη φριτέζα” και “Μην ψαρώνεις” συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν. Οι δύο νέες σειρές που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι το “Αν ήμουν πλούσιος” και οι “Άγριες Μέλισσες”!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More