Όλες οι εξελίξεις του διαζυγίου τους.

Όλες οι εξελίξεις του διαζυγίου τους. | tlife.gr

Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης τελικά κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους και έτσι το διαζύγιο τους θα βγει συναινετικό.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 4 χρόνια. Τα προβλήματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν λόγω της απόστασης που τους χώριζε καθώς ο Παναγιώτης Λιαδέλης βρισκόταν στη Ρωσία για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν ήρθε ο χωρισμός ήρθε και η κόντρα ανάμεσα τους. Η Σαμπρίνα διεκδικούσε μεγαλό ποσό διατροφής με τον Παναγιώτη Λιαδέλη να αρνείται να το καταβάλει. Μάλιστα οι δύο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον προηγούμενο Δεκέμβριο λόγω της αγωγής που είχε κάνει η Σαμπρίνα στην οποία ανέφερε οτι «Η μητέρα του δεν φερόταν τρυφερά ούτε την περίοδο της εγκυμοσύνης» ενώ από τη μεριά του ο Παναγιώτης Λιαδέλης δήλωνε μεταξύ άλλων στην αγωγή του: «Φρόντιζα να μην τους λείπει το παραμικρό»

Η λύση τελικά βρέθηκε και όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Λιαδέλης στο δελτίο ειδήσεων του Star «Λύσαμε τις διαφορές μας για χάρη του παιδιού μας. Θέλουμε να μεγαλώσει ήρεμα. Οι σχέσεις μας τώρα είναι καλές. Τελικά ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο»

READ more