Όλγα Φαρμάκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βάζουν τέλος στα σενάρια χωρισμού – Φεύγουν μαζί για διακοπές

Τι και αν οι φήμες τους θέλουν χώρια, η Όλγα Φαρμάκη δήλωσε σε άτομα από το κοντινό της περιβάλλον πόσο ευτυχισμένη είναι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί οι φωτογραφίες τους στο instagram να έδειχναν ότι έχουν χωρίσει οριστικά, τα δικά τους άτομα το διαψεύδουν όμως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real News το ζευγάρι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ειδυλλιακό Ιόνιο. Εκεί θα περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα χαλαρώσουν, μακριά από την Αθήνα.

Η Όλγα προτιμάει να εξελίσσει τη σχέση της με αργά και σταθερά βήματα. Κλείνουν 9 μήνες μαζί, αλλά η ίδια δεν σκέφτεται το σενάριο της συγκατοίκησης. Εξάλλου ο χωρισμός της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη της στοίχισε αρκετά και την επηρέασε το γεγονός ότι κάποιος έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι και να φύγει.

Όπως και να έχει, το όμορφο μοντέλο μοιάζει να περνάει τέλεια με τον Δημήτρη, αποκαλύπτοντας ότι “ο χαρακτήρας του την αιφνιδιάζει συνεχώς, καθώς είναι πολύ καλό παιδί και παρόλο την επιτυχία που έχει γνωρίσει σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έχει καβαλήσει το καλάμι”.

Birthday kiss

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram δίνοντας ένα φιλί στον όμορφο Δημήτρη για τα γενέθλιά του!

Read More

And More