Όλγα Φαρμάκη: Έκανε baby shower, λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο την κόρη της! Φωτογραφίες

Αντίστροφα μετρά η Όλγα Φαρμάκη για να γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Η μελαχρινή καλλονή διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και σε λίγες εβδομάδες θα κρατά επιτέλους στην αγκαλιά της την κορούλα της! Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και πρώην μοντέλο διατηρεί σχέση τα τελευταία τρία χρόνια σχέση με τον Σταύρο Μαντόπουλο και το μωράκι τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Η Όλγα Φαρμάκη έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός όταν βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της μέσω μιας ιδιαίτερα τρυφερής ανάρτησης στα social media. Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής η αδερφή της Γωγώ Φαρμάκη και οι κολλητές της διοργάνωσαν στην μέλλουσα μανούλα το πιο όμορφο baby shower!

Η Όλγα μαζί με την αδερφή της, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις υπόλοιπες φίλες της γιόρτασαν το γεγονός ότι έρχεται η μπέμπα στον κόσμο, απολαμβάνοντας λαχταριστά γλυκά και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες. Το σπίτι γέμισε με ροζ μπαλόνια, με την εγκυμονούσα να μας δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

Δες στιγμιότυπα από το baby shower:

Με το καλό!

Read More

And More