Όλγα Φαρμάκη: »Μικρότερη είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση!»

Όλγα Φαρμάκη: »Μικρότερη είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση!» | tlife.gr
Η Όλγα Φαρμάκη φωτογραφήθηκε για το γιορτινό τεύχος του περιοδικού »Celebrity». Άκρως αποκαλυπτική και σέξι, πόζαρε φορώντας εντυπωσιακά κοσμήματα κι εσώρουχα!

Η Όλγα παραδέχτηκε πως μικρότερη, είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση και χαρακτηριστικά είπε: »Άλλες φορές είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και άλλες όχι και τόσο. Δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με την ψυχολογία μου. Μικρότερη ρωτούσα συνέχεια την μητέρα μου: »Μαμά δεν είμαι ωραίο κορίτσι;» και η απάντηση της με έκανε να μην πετάω στα σύννεφα, γιατί μου έλεγε: »Ωραία είσαι, Όλγα μου, αλλά υπάρχουν πολλές όμορφες κοπέλες» και τελικά νομίζω ότι μου έκανε πολύ καλό αυτή της η κουβέντα!».

Το γνωστό μοντέλο, άκρως αποκαλυπτικό, δήλωσε: »Σε όλες τις φωτογραφίες μου που βγαίνουν στα περιοδικά γίνεται retouche. Τις περισσότερες φορές είναι τόσο καλό, που ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις που ακόμη κι εγώ η ίδια δεν αναγνώρισα τον εαυτό μου, μου είχαν βάλει μέχρι και διαφορετικό χαμόγελο!»

Τέλος, η σέξι Όλγα ανέφερε ότι: »Ακούμε συχνά στην τηλεόραση την ατάκα »γνωστό μοντέλο μπλεγμένο σε ροζ κύκλωμα» και όλοι περιμένουμε να ακούσουμε ένα μεγάλο όνομα, αλλά τελικά κανείς δεν ξέρει αυτές τις κοπέλες. Οι περισσότερες είναι χορεύτριες από άλλες χώρες που κάποια στιγμή έκαναν μία φωτογράφηση ή πήγαν σε ένα πάρτι και θεωρούν τους εαυτούς τους μοντέλα!»

READ more