Όλγα Φαρμάκη: Οι κακουχίες που δεν έδειξαν οι κάμερες και η δύσκολη στιγμή που τη συγκλόνισε

«Ποτέ δεν θα με επηρέαζε η σχέση μου για να βγω από το Survivor» λέει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα η Όλγα Φαρμάκη, που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από τρεις μήνες παραμονής.

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, αλλά και πολλοί χρήστες στο Τwitter υπογράμμιζαν σε καθημερινή βάση στα social media πως ο δεύτερος κύκλος του Survivor σε σχέση με τον πρώτο ήταν πιο αδύναμος, καθώς το κριτήριο της επιλογής των παικτών επικεντρώθηκε περισσότερο στη σωματική τους διάπλαση, παρά στις προσωπικότητες και τους χαρακτήρες. Επιπλέον, οι παίκτες ήταν περισσότερο «υποψιασμένοι» για το πώς θα συμπεριφερθούν μπροστά στις κάμερες, μιας και είχαν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο.

Είναι κάτι που ένιωσε και η ίδια όσο περνούσαν οι μέρες στο νησί; «Ως παίκτρια δεν μπορούσα να γνωρίζω τι βγαίνει προς τα έξω και τι βλέπει ο τηλεθεατής. Ισχύει, όμως, πως η παραγωγή ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μακάρι να είχαν δείξει πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τις κακουχίες που περνούσαμε όταν δεν αγωνιζόμασταν. Ειδικά τον πρώτο καιρό, καθώς φτάσαμε εκεί χειμώνα, βρεχόμασταν στα αγωνίσματα και με την κακοκαιρία που επικρατούσε τα ρούχα μας δεν στέγνωναν. Δεν είχαμε δεύτερη αλλαξιά, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε με βρεγμένα ρούχα. Η επιβίωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, κάτι που συνειδητοποίησα γρήγορα. Σε πολλούς από εμάς έπεφτε η πίεση, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβαζαν πυρετό. Κάποια στιγμή η Ξένια των Rec, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαρία Σαμαρίνου και η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που κατέβαιναν από τη βάρκα που τις άφησε στην παραλία ύστερα από τα αγωνίσματα, κάθισαν και οι τέσσερις κάτω στην άμμο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Ήταν μια άσχημη κατάσταση που βίωσαν και προσπαθούσα να είμαι δίπλα στα κορίτσια, να τα εμψυχώσω» περιγράφει. «Είχαμε, βέβαια, συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες ήταν εύκολες. Οφείλω πάντως να πω ότι πέρα από μικροτραυματισμούς στα αγωνίσματα, που τα περιποιήθηκε αμέσως η ομάδα των γιατρών, δεν αντιμετώπισα κανένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More