Όλγα Φαρμάκη: Περνά το καλοκαίρι της στη Σαντορίνη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σε κλίμα οικογενειακό και σε μαγευτικά τοπία αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι του… χωρισμού της η Όλγα Φαρμάκη, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σαντορίνη, απολαμβάνοντας την παρέα της αδερφής της, μετά την “απόδρασή” τους στα ειδυλλιακά Μετέωρα! Η fashion blogger και μοντέλο που μόλις πριν ένα μήνα επιβεβαίωσε το χωρισμό της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, φαίνεται πως προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους, αλλά και κάνοντας διακοπές σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας!

Το ζευγάρι που έμοιαζε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της εγχώριας showbiz πήρε την απόφαση να ακολουθήσει διαφορετικές πορείες, παρ’ ό,τι οι δυο τους φαινόταν πως σύντομα θα ανέβαιναν τα… σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, οι διαφορές στον τρόπο ζωής και τα “θέλω” τους στάθηκαν αρκετά για να τους οδηγήσουν στο χωρισμό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews.

Η Όλγα, όμως, επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι της με την αδερφή της, Γωγώ, με την οποία “τρέχουν” από κοινού το fashion blog τους, αλλά και την καλή φίλης τους και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Σοδία Δριστέλλα. Κάνοντας βόλτες στα ατμοσφαιρικά σοκάκια του νησιού και απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, ίσως το νεαρό μοντέλο να προσπαθεί να αφήσει πίσω της μια σχέση στην οποία επένδυσε και να βάζει… πλώρη για νέες περιπέτειες! Και φροντίζει να μας ενημερώνει για τις εξορμήσεις της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Δες τις φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές της εδώ:

Summer 2017 . . . . #summertime #kiklades #santorini #greece

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

. . . #santorini #kiklades #greece #kisterss_shop , t-shirt #photobyme

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

The most precious thing …. #family

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

Celebrate in red . . #swimwear #red #summertime #santorini #kisterss #kiklades

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

. . #fedragr #fedra2017 #fedracollection #shooting #santorini #lace #nakshoes

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

Read More

And More