Όλγα Φαρμάκη - Σταύρος Μαντόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! | tlife.gr

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 1,5 χρόνο και από τότε είναι αχώριστοι.  Εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τόσο στο χώρο πολυτελών σκαφών αναψυχής όσο και σε εκείνον της εστίασης.  Το όμορφο μοντέλο, μετά το χωρισμό του από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφάσισε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά φλας.

Θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα, ότι  ο έρωτάς τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real», ο χρόνος κυλά υπέρ του ζευγαριού, καθώς εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Δεδομένου ότι οι βάσεις της σχέσης τους ήταν γερές, θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα και βλέπουν τον έρωτά τους μέρα με τη μέρα να δυναμώνει.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, αποκάλυψαν ότι ο Σταύρος έχει γνωρίσει ήδη τους γονείς της μελαχρινής καλλονής, γεγονός που αποδεικνύει ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος βλέπουν αυτή τη σχέση πολύ σοβαρά. Σε μία από τις σπάνιες, δημόσιες εμφανίσεις τους, τους είδαμε στα μέσα του Γενάρη να δίνουν το «παρών» σε επίδειξη νυφικών στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Όλγα είναι λάτρης της μόδας και ο καλός της δεν γινόταν να μην την συνοδεύσει. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE  ήταν εκεί και είχε απαθανατίσει το ερωτευμένο ζευγάρι.

 

READ more