Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντόπουλος: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών, η μελαχρινή καλλονή, μοντέλο και fashion blogger και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να επισημοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο τη σχέση τους. Άλλωστε, είναι χαμηλών τόνων και γι’ αυτό δεν πήρε δημοσιότητα το συγκεκριμένο βήμα τους.

Στις 27 Ιανουαρίου η Όλγα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα ονομαστεί Μαριέττα.

«Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν το μάθαμε. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του, αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου: “Ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”. Δεν υπήρχε άγχος, κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μας. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πουν tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, ξετρελάθηκα! Ήταν ό,τι ήθελα πιο πολύ», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ο Σταύρος Μαντόπουλος από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Όλγας. Ασχολείται με την ενοικίαση υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής μέσα από τη συνεργασία του με τη γνωστή εταιρεία All4yacht Charter, ενώ λατρεύει τη γυμναστική και τα ακριβά αυτοκίνητα. Προέρχεται από εύπορη επιχειρηματική οικογένεια.

Μάλιστα, ο πατέρας του, Γιώργος Μαντόπουλος, είχε το γνωστό πολυκατάστημα «Aθηναία» στην Ερμού, επιχείρηση εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Ο Σταύρος μεγάλωσε στα κοσμικά σαλόνια και έχει πολλές γνωριμίες στην υψηλή κοινωνία της Αθήνας. Όταν η «Αθηναία» έκλεισε, η οικογένεια κράτησε το πολυώροφο ακίνητο στην Ερμού, το οποίο και νοικιάζει μέχρι σήμερα.

Read More

And More