Όλγα Φαρμάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίχτες της, μετά την αποχώρηση από το Survivor!

Όλγα Φαρμάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίχτες της, μετά την αποχώρηση από το Survivor! | tlife.gr

Ήταν μια από τις αγαπημένες μας παίχτριες στο φετινό Survivor, που ξεχώρισε για την προσπάθειά της, το χαμηλών τόνων χαρακτήρα της στο παιχνίδι και το ομαδικό της πνεύμα. Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που ήταν αναμφίβολα η αποκάλυψη της ομάδας των διάσημων. Η γνωστή παίχτρια αποχώρησε πριν λίγο καιρό, οικειοθελώς από το παιχνίδι και τώρα έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με συγκίνηση η Όλγα ανέβασε στο Instagram, μια φωτογραφία με τους συμπαίχτες της και αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη εικόνα που είδε αποθηκευμένη στο κινητό της, όταν το άνοιξε!

“Πόσα συναισθήματα …. τι να πεις ,τι να ξεχάσεις !!! Και κάπου εδώ, στον Άγιο Δομίνικο πριν 3 μήνες ξεκίνησε ένα ταξίδι που δεν το φανταζόμουν ποτέ. Ότι και να φανταζόμουν ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που έζησα και επακολούθησε μαζί με αυτούς τους 12 Ανθρώπους. Άνοιξα το κινητό μου μετά από τόσο καιρό και σαν τώρα θυμάμαι να βγάζουμε αυτή τη φωτογραφία που εκείνη τη στιγμή δεν μου έλεγε κάτι. Απλώς μια αναμνηστική φωτογραφία, ψιλό αδιάφορη θα μπορούσα να πω… Απλά μια στιγμή . Τώρα κοιτάζοντας τη όμως με πλημμυρίζουν τόσα πολλά συναισθήματα. Τόσες πολλές στιγμές και αναμνήσεις μαζεμένες που με συγκινούν … (βέβαια από την φωτογραφία λείπουν 4 μέλη τα οποία προστέθηκαν αργότερα και έβαλαν και αυτά το δικό τους λιθαράκι) έχει ο καθένας τους ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου.

Σε ευχαριστώ ομαδάρα μου για την ωραία συμβίωση και διαβίωση μας και για όλες εκείνες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε και μας έκανα τους …. Survivors 2018 !!!!!”

Πόσα συναισθήματα …. τι να πεις ,τι να ξεχάσεις !!! Και κάπου εδώ , στον Άγιο Δομήνικο πριν 3 μήνες ξεκίνησε ένα ταξίδι που δεν το φανταζόμουν ποτέ. Οτι και να φανταζόμουν ήταν λίγο μπροστά σε αυτό που έζησα και επακολούθησε μαζί με αυτούς τους 12 Ανθρώπους. Ανοιξα το κινητό μου μετά από τόσο καιρό και σαν τώρα θυμάμαι να βγάζουμε αυτή τη φωτογραφία που εκείνη τη στιγμή δεν μου έλεγε κάτι. Απλα μια αναμνηστική φωτογραφία, ψιλό αδιάφορη θα μπορουσα να πω . Απλά μια στιγμή . Τώρα κοιτάζοντας τη όμως με πλυμηρίζουν τόσα πολλά συναισθήματα. Τοσες πολλές στιγμές και αναμνήσεις μαζεμένες που με συγκινούν … (βέβαια από την φωτογραφία λείπουν 4 μέλη τα οποια προστέθηκαν αργότερα κ έβαλαν κ αυτά το δικό τους λιθαράκι) έχει ο καθένας τους ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου. Σε ευχαριστώ ομαδάρα μου για την ωραία συμβίωση και διαβίωση μας και για όλες εκείνες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε και μας έκανα τους …. Survivors 2018 !!!!!

A post shared by ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) on

READ more