Όλγα Φαρμάκη: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της

Όλγα Φαρμάκη: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της | tlife.gr

Εδώ και λίγους μήνες η Όλγα Φαρμάκη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Σταύρο Μαντόπουλο. Η σχέση τους ξεκίνησε ουσιαστικά λίγους μήνες πριν από τη συμμετοχή της στο Survivor. Αυτή η νέα κατάσταση στην προσωπική της ζωή έπαιξε ρόλο στην απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης; «Ποτέ δεν θα με επηρέαζε η σχέση μου για να βγω από το Survivor. Αν ήταν να με επηρεάσει, δεν θα πήγαινα εξαρχής. Θεωρώ ότι όποιος σε αγαπάει και θέλει να είναι δίπλα σου στηρίζει και τις επιλογές σου. Στην προκειμένη περίπτωση, με στήριξε από την αρχή» τονίζει σε συνέντευξή της στο People.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση. Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή ή απλά δεν έχει τύχει; «Βγαίνουμε μαζί, απλά δεν έτυχε να μας φωτογραφίσει κάποιος. Ποτέ δεν επιδίωξα να “προωθήσω” το ότι είμαι με κάποιον, ούτε σκοπεύω να το κάνω ποτέ. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου εμβαθύνω στις καταστάσεις και πιστεύω πως σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η επικοινωνία. Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται μέρα με τη μέρα και μέχρι σήμερα ο χρόνος μετρά υπέρ μας».

Ακούγεται κατασταλαγμένη στα «θέλω» της. Τόσο συνειδητοποιημένη μάλιστα που τη φαντάζομαι και μανούλα. «Όσο περνούν τα χρόνια και εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, σκέφτομαι ακόμα περισσότερο τη δημιουργία οικογένειας. Αν είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, νιώθω πως θα μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις».

Διάβασε περισσότερα στο People Που κυκλοφορεί!

READ more