Όλγα Γεροβασίλη για γάμο Κασσελάκη – Τάιλερ Μάκμπεθ: «Μας το ανακοίνωσε στην αρχή της τοποθέτησής του»

Σήμερα, 19 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αγάπης με τον σύντροφό του στα… Χάμπτονς, ένα μέρος που το μεγαλύτερο ποσοστό των ευκατάστατων Αμερικανών διατηρεί εξοχική κατοικία.

Το πρωί της Πέμπτης 19/10 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ λέγοντας πως ήταν κάτι για το οποίο ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τους είχε ενημερώσει εξ αρχής.

«Ο κύριος Κασσελάκης μας ανακοίνωσε τον γάμο του στην αρχή της τοποθέτησής του. Μας είπε ότι εκτός των άλλων που έχει να κάνει στις ΗΠΑ, αύριο, σήμερα δηλαδή, θα γίνει και ο γάμος με τον σύντροφό του. Δε ξέρω ποιος είναι ο κύριος λόγος του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, ξέραμε όμως ότι θα πάει γιατί υπάρχουν διάφορα διαδικαστικά θέματα που πρέπει να λυθούν, είναι ομογενής που πρέπει να μετεγκατασταθεί στη χώρα του.

Βεβαίως και του ευχηθήκαμε, εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα και κυρίως, όπως ξέρετε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον γάμο των ομοφυλοφίλων».

Read More

And More