Όλγα Γεροβασίλη: Στο θέατρο πλάι πλάι με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα!

Μετά τον θεατρόφιλο Αλέξη Τσίπρα (δες εδώ τις τελευταίες παραστάσεις που είδε), συνεχίζονται οι επίσημες εμφανίσεις των πολιτικών προσώπων στο θέατρο. Αυτήν τη φορά πολιτικοί διαφορετικών παρατάξεων βρέθηκαν στο Badminton και παρακολούθησαν όλοι μαζί την πρεμιέρα της παράστασης “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”.
Με τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, η συγκεκριμένη θεατρική παραγωγή, με την οποία ο Θέμης Μουμουλίδης ολοκληρώνει τον κύκλο τριών παραστάσεων – πορτρέτων, που ξεκίνησε το 2012 με το Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, και το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη “Ποιός στη Ζωή μου”, απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν όμως το παρόν, πέρα από πληθώρα ηθοποιών ήταν και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Βύρων Πολύδωρας με την κόρη του και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Μάλιστα, η Όλγα Γεροβασίλη, αν και έφθασε στο Badminton πιασμένη αγκαζέ με τον Νίκο Βούτση, κάθισε πλάι στον κ. Κουτσούμπα.
Δες φωτογραφίες:

Αγκαζέ Νίκος Βούτσης και Όλγα Γεροβασίλη

Βύρων Πολύδωρας με την κόρη του

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πλάι στην Όλγα Γεροβασίλη

Νίκος Βούτσης, Θέμης Μουμουλίδης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Θάνος Μικρούτσικος

Read More

And More